Htich Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 Am auzit la lucru pe un prieten , care ar vrea sa isi comande online de pe Cool Gadgets, Electronic Gadgets on Sale, Free Shipping for all New and Cool Gadgets at MiniInTheBox , eu am vazut ca mai intai platesti cu cardul si in termen de 3-5 zile lucratoare iti ajunge dhl-ul la destinatie .As dori daca cineva a mai facut comenzi/lucrat cu ei si poate recomanda acest site .// LE : macar sa stiu sa ii zic daca este ok sa faca cumparaturi sau nu ! Quote
Aerosol Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 @HtichAm comandat acum Ceas la 12$ chiar iti recomand sunt oamenii seriosi am mai cumparatinainte de la ei. Quote
alezu2000 Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 coletele vin la posta de cartier sau la posta vamala? Quote
Aerosol Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 @alezu2000 eu primul l-am luat de la posta vamala dar cred ca merge si la cea de cartier nu stiu... Quote
M4T3! Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 @HtichAm comandat acum Ceas la 12$ chiar iti recomand sunt oamenii seriosi am mai cumparatinainte de la ei.Cat ai platit transportul pe langa cei 12 $ valoarea ceasului? In cat timp a ajuns? Ceasul e ok? Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 @M4T3! Ceasul nu a ajuns inca am comandat inainte altceva si a ajuns in 2 saptamani, si daera ok si transportul a fost gratis am prins o oferta.Astept sa vina ceasul si revin cu detalii Quote
M4T3! Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Pai si cat e transportul pt ceas? Nu stii din inainte? Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Pai si cat e transportul pt ceas? Nu stii din inainte?aaaa 3$ e transportul la ceas insa daca iei mai multe (3,4 etc... se face reducere la 2$) Quote
Htich Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 @Aerosol , eu am cumparat ieri EUR € 19.00 - gravur? gol ceas auto-mecanic pentru b?rba?i, Distribuire Gratut? la Toate Gadget-urile! , am platit tot .Vad acuma pe cont ca imi scrie "Expediat noiembrie 23, 2014" si confirmare livrare.Am inteles ca ti-l aduce dlh-u acasa , nu trebuie sa mergi pana la "posta vamala" ... wtf ( Nici nu stiu pe unde drq e aia ) ! Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 @Aerosol , eu am cumparat ieri EUR € 19.00 - gravur? gol ceas auto-mecanic pentru b?rba?i, Distribuire Gratut? la Toate Gadget-urile! , am platit tot .Vad acuma pe cont ca imi scrie "Expediat noiembrie 23, 2014" si confirmare livrare.Am inteles ca ti-l aduce dlh-u acasa , nu trebuie sa mergi pana la "posta vamala" ... wtf ( Nici nu stiu pe unde drq e aia ) ! Eu am ales sa-mi vina la posta vamala fiindca eram aproape Quote
Htich Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 @Aerosol , oh am inteles , astept sa fiu sunat de baietzi cu masina galbena , ca si asa am platit sa imi ajung in 3-5 zile lucratoare ! Astept acuma sa vad ce si cum .... Quote
Htich Posted November 24, 2014 Author Report Posted November 24, 2014 Recompensele & Creditul:USD $0.58 , se pare ca primesti si tu ceva $ , la ce comanzi ... nice Quote
Htich Posted November 25, 2014 Author Report Posted November 25, 2014 @Aerosol tu ai mai platit ceva , ca sa iti ajunga coletul ? Sau sa sun la dlh sa vad pe unde se afla pachetul meu ? Quote
Aerosol Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 @Htich nu nu am platit, suna la ei sau dale un mail... Quote
SticKyWoX Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 Am cumparat si eu de la ei, se platesc taxe vamale la curier/posta daca cumperi peste o anumita suma. Produsele nu sunt de cea mai buna calitate in orice caz, de aici si preturile mici. Quote
Htich Posted November 25, 2014 Author Report Posted November 25, 2014 (edited) @SticKyWoX , eu am platit taxa vama de 35$ ca sa imi ajunga coletul in 3-5 zile maxim lucratoarea , nu am ales optiunea de transport gratis ca dura cam 10-20 zile lucratoare deci practic imi ajungea coletul peste 1 luna .Ceasul a facut 20 $ , iar cu totul cu tranport etc am ajuns la 59$ . Edited November 26, 2014 by Htich Quote
Aerosol Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 @SticKyWoX de ce zici ca produsele nu sunt de cea mai buna calitate frate? eu unul sunt multumit...ai patit ceva? Quote
SticKyWoX Posted November 25, 2014 Report Posted November 25, 2014 @SticKyWoX de ce zici ca produsele nu sunt de cea mai buna calitate frate? eu unul sunt multumit...ai patit ceva?1 laser de vreo $40 care s-a stricat a2-a zi, desi nu a fost folosit intens, o bratara de pe care se lua culoarea, produse care nu corespund cu pozele de pe site (materialul pare diferit, marimea, calitatea, gradul de definire al "denivalarilor"), ambalarea extrem de proasta. Am luat 2 ceasuri, de unul sunt foarte multumit, functioneaza bine, celalalalt pare mult mai frumos in poze. Quote
Aerosol Posted November 26, 2014 Report Posted November 26, 2014 @SticKyWoX nu stiu ce sa zic eu nu am patit asta pana acum...posibil sa fi avut tu ghinion. Quote