Lithiil Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Salutari De cateva luni am inceput sa invat din ce in ce mai mult despre Online Security si normal ca odata cu asta vine si Linux/Debian , retelistica basic level si un pic de MySQL. M-am plictisit sa tot caut prin 1000000 de forumuri pentru zile intregi atunci cand am cate o problema, sperand ca a mai dat cineva de ea si ca a rezolvato, asa ca am decis sa ma incriu aici...pareti de treaba Sunt sigur ca am foarte multe de invatat de la voi. Va doresc toate cele bune Quote
Aerosol Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Hai noroc, daca tot vrei sa ramai pe aici ar fi bine sa citesti regulamentul Quote
Kalashnikov. Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Hai noroc, daca tot vrei sa ramai pe aici ar fi bine sa citesti regulamentul cine vorbesteon: bine ai venit ! Quote
CocolinoRST Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Bine ai venit, sper sa ai o sedere placuta alaturi de grupul nostru de betivi . Quote