Guest Nemessis Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Aceasta prezentare va arata cum se pot fura datele confidentiale (user/parola) cu ajutorul unui proxy special creeat pentru a loga aceste informatii. Programul folosit in clip are mai multe functii asa ca va sfatuiesc sa va jucati putin prin el pentru a le descoperi pe toate (linkul de download al programului se afla in clip).Vizionare placuta. http://www.antifrauda.evonet.ro/proxy.rar Quote
Criminal Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 nu l-am vazut ink...dar ce face pan' la urma? te invata cum sa devii proxy server? scz sunt km n00b Quote
indoz Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 1) NU PUNE INTREBARI INNAINTE SA IL VEZI!!!!!! (ce chestie ... oare dupa ce il vezi , te poti prinde ce face?)2) DE CE MAI INTREBI DACA VEZI MARE TITLUL "How to stole users password with proxyes" ... (sa iti traduc?)PS: Nu vreau sa fiu dur dar mi se pare o intrebare absurda .... Quote
Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 asta merge doar pe http sa fi server de proxy...dar pe direct conect poti prin hexhub...are multe optiuni programul asta cu care faci hub..are firewall incorporat Quote
nos Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 da dar eu nu vreau pe mine si vreau pe un tovaras cum fac tre sa il conving sa scrie acolo 127.0.0.1 sau totul se face de la mine?? Quote
Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 u'r funny ip-ul ala spus de tine e localhostu' tre' sa scrie ip'ul tau si portul prin care ai setat tu programul...mai uite-te odata la tutorial ...daca tot nu intelegi mai uite-te odata ca tre' sa intelegi pan' la urma Quote
nos Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 pai da si daca pun acolo localhost-ul cum mai aflu ce face pretenu?? :@ :@ adik mail si astea.... Quote
Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 ma...mam uitat si eu...tu configurezi programul cum arata in video si ii zici aluia " frate tocmai am gasit un proxy romanesc !! merge super bine ...il vrei? " sau vezi tu cum il aburesti...si daca il foloseste iti apare in cookie-urile si restu'Sa imi zici daca ai inteles Quote
nos Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 pai am inteles dar credeam ca totul se face de la mine dar nu e asa.... Quote
Sad_Dreamer Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 pey tre' sa foloseasca ala ip'ul tau ma...nu poti totu' de la tine Quote
Guest Nemessis Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Sad_Dreamer")</div>ma...mam uitat si eu...tu configurezi programul cum arata in video si ii zici aluia " frate tocmai am gasit un proxy romanesc !! merge super bine ...il vrei? " sau vezi tu cum il aburesti...si daca il foloseste iti apare in cookie-urile si restu'Sa imi zici daca ai intelesExact. Si dupa cum ziceam este doar un exemplu. Pentru rezultate mai bune cautati softuri asemanatoare care sa va permita sa faceti asa ceva pe alt pc decat al vostru. Pe linux e usor pe Windows insa... va trebuie un program care sa ruleze asa ceva la un simplu dublu click si sa fie stealth. Sfatul meu e sa nu folositi proxy de acest gen pe ip-ul vostru. Quote
crystygye Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 sa stii ca e foarte interesanta chestia ....hmm ma pus bine pe ganduri....prima data am crezut ca e un simplu logger.....dupa ce am citit aicea mi-a sarit bila hmm mersi mult de tot, cred ca va fi de ajutor! Quote