Maryan97 Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Salut astazi vreau sa va prezint un site care ar putea ajuta pe cei care au nevoie de o informatie, sau au nevoie sa rezolve o problema din iT.Site-ul este Ask BetiT | Intrebari si Raspunsuri din domeniul iT. As avea rugamintea la voi, daca aveti comentari rele, sa le tineti pentru voi si sa nu le postati. Daca aveti comentarii constructive, sugesti, idei, va rog mult sa le postati.Principalul meu scop este sa promovez acest site, de acea ste si pe RST! Daca puteti dati-mi si niste idei de promovare. Multumesc, anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 am citit Ask BELIT wtf....daca ai cumaparat tema ai nota 7 de la mine pt site, daca nu ai -1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryan97 Posted November 30, 2014 Author Report Share Posted November 30, 2014 am citit Ask BELIT wtf....daca ai cumaparat tema ai nota 7 de la mine pt site, daca nu ai -1!Cumparata, am licenta, site-ul poate fi folosit cu cea mai mare incredere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...