Jump to content

Maryan97

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maryan97

  1. Maryan97

    Ask Betit

    Cumparata, am licenta, site-ul poate fi folosit cu cea mai mare incredere.
  2. Maryan97

    Ask Betit

    Salut astazi vreau sa va prezint un site care ar putea ajuta pe cei care au nevoie de o informatie, sau au nevoie sa rezolve o problema din iT. Site-ul este Ask BetiT | Intrebari si Raspunsuri din domeniul iT. As avea rugamintea la voi, daca aveti comentari rele, sa le tineti pentru voi si sa nu le postati. Daca aveti comentarii constructive, sugesti, idei, va rog mult sa le postati. Principalul meu scop este sa promovez acest site, de acea ste si pe RST! Daca puteti dati-mi si niste idei de promovare. Multumesc, anticipat.
  3. Salut vreau sa imi spuneti si mie daca acest logo se potriveste acestui site ItWin.ro | Totul despre IT, site-ul isi va schimba domeniul asa ca va trebuii sa schimb si logo. (site-ul de maine/poimaine va fi www.betit.ro) Link logo http://i.imgur.com/PaBoeiU.png Astept pareri si daca cineva se pricepe sa faca unu mai bun sa dea pm cu rezultatul munci, ii voi tine o publicitate pe site.
  4. Maryan97

    ItWin.ro

    Plm ti-am spus ca nu vreau sa primesc RE cu gramatica, stiu ca nu scriu corect
  5. Maryan97

    ItWin.ro

    Multumesc pentru aprecieri tuturor, si am sa incerc sa fac schimbarile pe care le-ati recomandat. UP!
  6. Maryan97

    ItWin.ro

    Multumesc pentru aprecieri tuturor, si am sa incerc sa fac schimbarile pe care le-ati recomandat. UP!
  7. Maryan97

    ItWin.ro

    Salut in luna iunie am deschis site-ul Itwin.ro si astazi vreau sa vi-l prezint si voua, vreau sa imi spuneti ce parere aveti despre el, scriu despre IT. Site: ItWin.ro | Totul despre IT Va rog nu incepeti cu "gramatica" nu prea corectez articolele asa ca este o problema mare aici. Puteti discuta despre alte lucruri, ma intereseaza chiar si metode de promovare daca puteti sa puneti un link ceva idei, astept. Multumesc
  8. Iti multumesc mult pentru observatie, scriptul de la meme generator intradevar este de pe net, ma astept la orice de la el, baza insa ramane site-ul principal. Voi repara problema pe care ai raportat-o.
  9. Salut vreau sa va prezint site-ul meu de upload imagini, el se numeste LordImg si pe el puteti uploada imagini si genera memeuri. Site-ul are o securitate foarte buna folosind o platforma, care nu are buguri (cel putin asa sustin producatorii) , daca gasiti ceva va rog sa raportati. Va astept cu pareri despre acest site, si pe cei care vreti sa facem parteneriate, sa lasati aici un mesaj. Site: Lordimg.com | Free images hosting MemeGenerator: Meme Generator : LordImg.com Va multumesc, astept parerile voastre, si daca va place sa il folositi ori de cate ori aveti ocazia.
  10. Salut revin cu un topic pentru site-ul Lordimg.com | Free images hosting, si va anunt ca au fost reparate multe vulnerabilitati si acum este gata pentru al folosi asa cum vreti voi. Spuneti-mi va rog ce parere aveti despre el acum. Va sugerez sa il folositi mereu, este de incredere si va fi.
  11. Totusi puteti veni si cu o rezolvare?
  12. Va multumesc pentru comentarii, cum am mai spus toate sunt constructive si voi incerca sa reduc din vulnerabilitatii, daca se ofera cineva sa ma ajute gratis sa imi spuna.
  13. Salut vreau sa va dau o sugestie, un site de upload imagini, l-am facut ieri este pe o platforma data de un prieten. Site-ul este Lordimg | Free upload image. Sper sa va placa si sa il folositi bucurosi. Daca aveti critici, tinetile, daca aveti lucruri bune de spus, spuneti-le.
  14. Da, articol scris la 12 noaptea, ms orcum pt "tragerea de urechii" + nu cred ca vei gasi un blog care sa nu aiba greseli de exprimare si in gramatica, iti multumesc
  15. Da, acest articol a fost postat recent, aseara postez in medie de 1 -2 articole pe zi...
  16. ) cmd este mult mai bun, si mai usor
×
×
  • Create New...