keepitrealuser Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Salut!Ma numesc Alex.Sunt nascut in 12/10 si am 18 ani (calculeaza).Sunt din Satu Mare dar momentan traiesc in Londra.Am venit in Londra sa studiez si sa continui la colegiul de "IT".Nu lucrez, deocamdata.N-am copii :vSi nu, nu sunt casatorit.--------------------------Sper sa gasesc multe feluri de tutoriale pe la voi.V-am salutat. Va urez multa bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimuletzu1 Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 "I'm a simple User!" , englezule. Bun venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 an daca urmatorul cuvant incepe cu o vocala ex" i'm an "elephant"a daca incepe cu consoama ex: "i'm a simple user"Bun venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z4rk Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Am venit in Londra sa studiez si sa continui la colegiul de "IT".Nu lucrez, deocamdata.N-am copii :vSi nu, nu sunt casatorit.Destept, fara loc de munca, fara copii si necasatorit. Urmeaza sa mai spui ca esti si virgin si totul e perfect. ON: Bun venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Bun venit, ce stii sa faci?nu ne pasa ca n-ai copii sau nu esti casatorit nu e site de matrimoniale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckon Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Bun venit, ce stii sa faci?nu ne pasa ca n-ai copii sau nu esti casatorit nu e site de matrimoniale.Vezi ca deja esti foarte nesimtit, ai niste reply-uri in categoria asta de toata groaza, intreci masura, calmeaza-te, du-te si ia cartonu de la hartia igienica si bagati-l pe pula sa ti-o freci, poate asa-ti mai descarci hormonii. @wildchildDo something. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...