keepitrealuser Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Salut!Ma numesc Alex.Sunt nascut in 12/10 si am 18 ani (calculeaza).Sunt din Satu Mare dar momentan traiesc in Londra.Am venit in Londra sa studiez si sa continui la colegiul de "IT".Nu lucrez, deocamdata.N-am copii :vSi nu, nu sunt casatorit.--------------------------Sper sa gasesc multe feluri de tutoriale pe la voi.V-am salutat. Va urez multa bafta! Quote
soimuletzu1 Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 "I'm a simple User!" , englezule. Bun venit. Quote
daNNy.bv Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 an daca urmatorul cuvant incepe cu o vocala ex" i'm an "elephant"a daca incepe cu consoama ex: "i'm a simple user"Bun venit! Quote
z4rk Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Am venit in Londra sa studiez si sa continui la colegiul de "IT".Nu lucrez, deocamdata.N-am copii :vSi nu, nu sunt casatorit.Destept, fara loc de munca, fara copii si necasatorit. Urmeaza sa mai spui ca esti si virgin si totul e perfect. ON: Bun venit! Quote
Aerosol Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Bun venit, ce stii sa faci?nu ne pasa ca n-ai copii sau nu esti casatorit nu e site de matrimoniale. Quote
Reckon Posted December 4, 2014 Report Posted December 4, 2014 Bun venit, ce stii sa faci?nu ne pasa ca n-ai copii sau nu esti casatorit nu e site de matrimoniale.Vezi ca deja esti foarte nesimtit, ai niste reply-uri in categoria asta de toata groaza, intreci masura, calmeaza-te, du-te si ia cartonu de la hartia igienica si bagati-l pe pula sa ti-o freci, poate asa-ti mai descarci hormonii. @wildchildDo something. Quote