inthel Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Am si eu o intrebare! Pe forum am gasit o multime de tutoriale (scrise). Pe multe nici eu nu le-am putut intelege. Dar sunt multe pe care le stiu si nu mi se par destul de concrete. Pot sa postez link-uri (rapidshare sau youtube) catre tutoriale video (facute de mine)? Bineinteles cu acordarea de credit sursei si in conformitate cu celelalte regulile. Mie mi s-a parut intotdeauna ca tutorialele video sunt mai explicite.Astept un raspunsMultumesc mult! Quote
moubik Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 bineinteles.ti-as recomanda o chestie.sa dai de fiecare data edit la primul post, ca sa nu se piarda printre posturile userilor.si daca e posibil sa le si grupezi. Quote
inthel Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 bineinteles.ti-as recomanda o chestie.sa dai de fiecare data edit la primul post, ca sa nu se piarda printre posturile userilor.si daca e posibil sa le si grupezi.Ok o sa incerc Quote