uncosmar11 Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 In acest tutorial puteti vedea pas cu pas cum se da un flood si cum se afla un ip pe skype sper ca va este de folosLink:
em Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Salut,Al?ii ?i-ar fi dat ban direct, dar î?i zic aici observa?iile mele.Tutorialul poate fi f?cut mai simplu cu titlul "Cum pute?i pica pe cineva pe skype".Ce nu mi-a pl?cut:- c? trebuie s? m? uit la un video de 6 minute pentru 5 - 6 ac?iuni ce pot fi explicate mai bine într-un tutorial concis.- c? ai redenumit celebrul "udp.pl" ?i ai pus numele t?u- c? folose?ti cuvântul "root" în 2014. Zi frate server de linuxProbabil acest thread va ajunge la co?ul de gunoi. Mult? baft? pe viitor.A?tept varianta îmbun?t??it?.
Ganav Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Salut,Al?ii ?i-ar fi dat ban direct, dar î?i zic aici observa?iile mele.Tutorialul poate fi f?cut mai simplu cu titlul "Cum pute?i pica pe cineva pe skype".Ce nu mi-a pl?cut:- c? trebuie s? m? uit la un video de 6 minute pentru 5 - 6 ac?iuni ce pot fi explicate mai bine într-un tutorial concis.- c? ai redenumit celebrul "udp.pl" ?i ai pus numele t?u- c? folose?ti cuvântul "root" în 2014. Zi frate server de linuxProbabil acest thread va ajunge la co?ul de gunoi. Mult? baft? pe viitor.A?tept varianta îmbun?t??it?.Este un copil care de-abia acum invata cate ceva despre acest domeniu. Toti am inceput de la zero.