Terry.Crews Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Vand Nokia 6234, functioneaza foarte bine carcasa unpic uzata.Baterie nouaPret: 60 lei Quote
Eddie91 Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Ma simt roman autentic citind acest topic ; respectiv sarac. NU M-AM PUTUT ABTINE.Pune-l dracu pe olx nu pe rst... Quote
SS666Valium Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 ti-l iau eu daca esti din Arad/Timisoara si mi-l poti aduce unde te chem in unul din aceste doua orase,da-mi PM. am nevoie pana maine seara,daca mai ai alte telefoane da PM. Quote
Terry.Crews Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Ma simt roman autentic citind acest topic ; respectiv sarac. NU M-AM PUTUT ABTINE.Pune-l dracu pe olx nu pe rst...si la un iphone si la un telefon simplu tot 'alo' zici Quote
Eddie91 Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Fals ! Tu cand zici alo pe epava aia de telefon eu te aud bazait,iar eu cand zic alo pe HD Voice tu ma auzi mai frumos ca in realitate Astea`s vorbe de batrani,nu le mai spune pe forumuri IT,e ca si cum ai spune ca de ce sa ai un Alienware cand poti avea un Pentium 2,ca tot cd-rom au ambele,are vreo relevanta ce am zis ?Scuza-ma ca ti-am stricat topic-ul,sunt de cacat;stiu,dar vezi partea buna,e un fel de "bump" sau "up" la topic. Spor la vanzari ! Quote