Jump to content

SS666Valium

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About SS666Valium

  • Birthday 10/19/1995

Converted

  • Biography
    Expert in securitate, membru al Ordinului Soarele Negru 666, jurnalist, programator web, administrator servere.
  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    Fetele si femeile in negru
  • Occupation
    Jurnalist, administrator servere, administrator diverse website-uri

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SS666Valium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Buna seara, Impreuna cu 2 prieteni doresc sa incep 2 proiecte, ce au nevoie de o finantare (pentru inceput) de aproximativ 10.000 EURO, momentan avem alocati acestor proiecte doar 5000 de EURO, in total, pentru deschiderea acestor doua proiecte avem nevoie de 15.000, avem deja 5000. Daca gasim una sau mai multe persoane interesate sa ne sustina pentru inceput, banii se vor recupera in timp (daca este nevoie putem semna un contract pentru asta), cum spuneam daca gasim persoanele potrivite putem incepe demersurile pentru deschiderea dc-ului si ziarului. - un datacenter privat in Alexandria, unde vom gazduii DOAR website-uri pentru firme mari / website-uri ce doresc monitorizare 24/24 si garantarea unui up-time de 99.99%, O SECURITATE DE NIVEL INALT - ne propunem ca-n scurt timp sa devenim cel mai sigur datacenter din Romania, vom gazduii organizatii guvernamentale, servicii de informatii si eventual vom inchiria servere dedicate. DC-ul va avea doar oameni compententi in "staff" si "echipa", de la experti in securitate pana la programatori web, suport tehnic 24/24 prin telefon / live chat si la scurt timp dupa infiintarea si propria infrastructura (retea, mai exact va fii un fel de mini-provider de internet, unul SIGUR din toate punctele de vedere, unde atacurile DDoS sau sniffing vor fii de domeniul trecutului) - un ziar national cu sediul in Alexandria (unul serios, unde vor fii articole de calitate, de arta, cultura, spiritualitate, istorie pana la stiri locale, sociale, politice, de interes national, etc, vreau ca sloganul sa fie "IMPREUNA IMPOTRIVA CORUPTIEI") Pentru datacenter se vor aloca 8000 de euro, restul de 2000 vor fii alocati pentru ziar (achizitionare echipamente, licente, etc) Acestea vor fii pe langa ceea ce investim noi, adica aproximativ 5000 de euro. Am inteles ca in Romania sunt cateva organizatii ce te finanteaza pentru proiect (bineinteles ca dupa "isi scot" banii x 100), stiu ca sunt multi interesati sa finanteze proiecte ca dupa sa-si scoata banii. De ce nu investim noi in proiecte? - avem alt proiect la care lucram de 3 luni unde s-au investit deja peste 50.000 euro - nu avem fondurile necesare, cum am spus avem alt proiect si banii "programati/rezervati pentru lucruri mult mai importante" (scuzati termenul, dar n-am gasit altul in acest moment) Intrebare mea este urmatoarea: Cunoasteti vreo organizatie/persoana interesata sa contribuie la strangerea celor 10.000 euro? daca da, va rog lasati-mi un mesaj privat cu toate datele.
  2. Aveam si eu ceva asemanator, daca il integrezi intr-un executabil si il "vinzi" ca "program de generat tokens" faci $ frumosi.
  3. Verific si revin cu edit, pare interesant.
  4. lasand definitiile la o parte, un backlink e atunci cand cineva posteaza un link catre site-ul tau (banner,link), sunt 2 tipuri de backlink-uri : dofollow si nofollow de dofollow te ajuta sa urci in Google si alte motoare de cautare.
  5. Sunt N tutoriale de genu' pe RST/Google, nici macar nu-i explicat bine, fa ceva de calitate dac-o faci, iti sugerez sa dai un edit postului.
  6. ti-l iau eu daca esti din Arad/Timisoara si mi-l poti aduce unde te chem in unul din aceste doua orase,da-mi PM. am nevoie pana maine seara,daca mai ai alte telefoane da PM.
  7. In loc sa apreciezi ca baiatul a postat tu te plangi ca nu merg X din ele. Multumesc de share!
  8. cauta-ma daca te pricepi la germana sau franceza (ro-en/ro-de)
  9. Am un prieten care are nevoie, daca pretul e ok iti trimite prin WU banii. spune un pret estimativ
×
×
  • Create New...