Icarius Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 http://www.gardianul.ro/2006/05/27/dezvaluiri-c11/operatiunea_gramofonul_-s79555.htmldesi s-a tot discutat in ultimul timp de fenomenul acesta multi dintre noi nu l-au luat in seama, dar se pare ca Politia Romana nu glumeste... Nemernicii Quote
Death Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 In caz ca nu cunoasteti prea bine legile tarii, tin sa va spun ca mandatul de perchezitie este, de cele mai multe ori anuntat de 2 ori, dar cum noi suntem romani, la noi ramane doar o data.Concluzia e cat se poate de simpla.Daca din greseala, la usa voastra bate vreun caschetar cu mandatele lor masluite ii puteti inchide usa in nas.Ma`ndoiesc ca ar sparge usa, stiind ca aveti dreptul sa dati in judecata Politia Romana. Quote
dGtL_hPo6 Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 da dar daca esti un om sarac care are un 4-8-6 cu internet pe el si tragi melodii...de une ai bani de tribunal? Quote
Smiley Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 naspa , auzisem si eu ceva , dar oricum nu vine la me de ex sau in retea aici ca nu vand filme sau alte prostii . Quote
MadBadSad Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 un sfat.. nu intrati pe dc++ cu share mare.. Quote
mc1 Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 chiar credeti tampeniile astea cu"vine nea' sticlete la usa"? :@ sa fim seriosisi chiar dak vine....FUCK 'IM i dont give a fuck a si akm serios dak se intampla asa,imi demontez pcu rpd si scot hdd si-l ascund :@ Quote
Death Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Nu prea ai timp sa demontezi nimic.Am amic care a luat amenda in iasi, dar, raman la ideea ca daca vrei sa nu ai probleme in Ro, trebuie sa joci dupa legile lor.d!G!t@L_hPo6, daca esti un om sarac cu 486, si nu`ti permiti sa ii dai in judecata, strangi din buci o perioada de timp si iti cumperi un rack ... Quote
mc1 Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 death,ma uit pe vizor,in 5 min desfac rpd 4 suruburi si scot hdd si-l arunc pe undeva ba chiar mai putin de 5 min dak ma simt bine:)) Quote
Death Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Pe amicul meu l-au urmarit pana acasa,iar cand s`a uitat pe vizor i-a spus ca daca nu deschide imediat sparge usa.Ma rog, depinde de situatie, de gabor, etc.Raman la cele doua idei:legea si rack-ul Quote
eddie47 Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Politia cu ochii pe mm lor si pe plm... MLG !!!!!!!!!!!!!!!!!! :roar: :roar: Quote
eddie47 Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Da...si nu numai in situatia asta.In loc sa se ocupe de marii rechini gen SOV si FNI-u' neamului masii, ei se leaga de nea Gigi Texas care fura un morcov de pe o taraba ca sa-si hraneasca familionu'.Uite asta-i Rom??nica noastra cea iubite :finger: Quote
edededi Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 daca vine un politist la usa si va deranjat cu mandatul lui plicitos de perchezitionare anuntati-l pe Kw3rLn ca hack-uieste el site-ul politie romane Quote
0x90 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 wow ce kkati de gabori se baga in seama acu cu intrarea in mUE (btw sper sa nu intram)anyway as vrea sa vina sa vada hardu meu cryptat FULL cu AES 256 bit muahhahahaaaa Quote