Jump to content
Icarius

[stire] Politia cu ochii pe "share"

Recommended Posts

Posted

http://www.gardianul.ro/2006/05/27/dezvaluiri-c11/operatiunea_gramofonul_-s79555.html

desi s-a tot discutat in ultimul timp de fenomenul acesta multi dintre noi nu l-au luat in seama, dar se pare ca Politia Romana nu glumeste... Nemernicii :P:P

Posted

In caz ca nu cunoasteti prea bine legile tarii, tin sa va spun ca mandatul de perchezitie este, de cele mai multe ori anuntat de 2 ori, dar cum noi suntem romani, la noi ramane doar o data.Concluzia e cat se poate de simpla.Daca din greseala, la usa voastra bate vreun caschetar cu mandatele lor masluite ii puteti inchide usa in nas.Ma`ndoiesc ca ar sparge usa, stiind ca aveti dreptul sa dati in judecata Politia Romana.

Posted

chiar credeti tampeniile astea cu"vine nea' sticlete la usa"? :@

sa fim seriosi

si chiar dak vine....FUCK 'IM :D i dont give a fuck B)

a si akm serios dak se intampla asa,imi demontez pcu rpd si scot hdd si-l ascund :@ :o

Posted

Nu prea ai timp sa demontezi nimic.Am amic care a luat amenda in iasi, dar, raman la ideea ca daca vrei sa nu ai probleme in Ro, trebuie sa joci dupa legile lor.

d!G!t@L_hPo6, daca esti un om sarac cu 486, si nu`ti permiti sa ii dai in judecata, strangi din buci o perioada de timp si iti cumperi un rack ...

Posted

Pe amicul meu l-au urmarit pana acasa,iar cand s`a uitat pe vizor i-a spus ca daca nu deschide imediat sparge usa.Ma rog, depinde de situatie, de gabor, etc.Raman la cele doua idei:legea si rack-ul :)

Posted

Da...si nu numai in situatia asta.In loc sa se ocupe de marii rechini gen SOV si FNI-u' neamului masii, ei se leaga de nea Gigi Texas care fura un morcov de pe o taraba ca sa-si hraneasca familionu'.Uite asta-i Rom??nica noastra cea iubite 8-| :finger:

Posted

wow ce kkati de gabori se baga in seama acu cu intrarea in mUE (btw sper sa nu intram)

anyway as vrea sa vina sa vada hardu meu cryptat FULL cu AES 256 bit muahhahahaaaa :P