wirtz Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 (edited) Vand 3 bannere, 3 linkuri si 5 articole pe un site de stiri alternative, page rank 3( daca ar fi fost update ar fi prins 4 sau 5), DA 31, PA 36Bannere:1 x 728 x 90 (amplasare: top/apare peste tot) 50 lei/ luna - minim 3 luni2 x 300x250 (amplasare: dreapta/apare peste tot) 50 lei/ luna - minim 3 luniPret lunar pt 1 link: 25 lei - minim 3 luniPret pt un articol advert: 50 leiPt detalii P.M.Edit: exclus "treburi" xxx sau cele ce ce contravin legii. Edited December 13, 2014 by wirtz Quote
sudo Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 @wirtz: Fara sa mi-o iei in nume de rau, nu poti numi ce ai tu site de stiri, nici macar alternative, ci mai mult un site de opinie si comentariu politic. Hai sa zicem de contur extremist, daca vrei. Asta pentru ca, pentru a te numi "stirist" ai nevoie de o impartialitate pe care tu, sincer, nu o posezi. Quote
Eddie91 Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Bitdefender a blocat aceast? pagin?Aceast? pagin? este blocat? de c?tre filtrul AntiFraud Bitdefender.Nationalisti.ro — National - Social - RadicalDa-mi PM daca e vorba despre alt site,ma intereseaza pe mine un link pe 6 luni si un advertorial. Quote
wirtz Posted December 13, 2014 Author Report Posted December 13, 2014 @sudo acolo sunt stiri, uneori da, sunt transformate in "opinii" dar doar cele politice... nu oare asa face toata mass-media autohtona? vezi mai bine site-ul. Quote
quantum Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Vezi ca problema de la Bitdefender inca nu s-a rezolvat. Quote
gogusan Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 @sudo acolo sunt stiri, uneori da, sunt transformate in "opinii" dar doar cele politice... nu oare asa face toata mass-media autohtona? vezi mai bine site-ul.1. asa e cand faci clickjacking! 2. a fost update google acum 1 saptamana! Quote
wirtz Posted December 14, 2014 Author Report Posted December 14, 2014 posiibl...dar nu prea cred. ii sun maine iar , nu-i bai. eu nu desfasor fraude pe site. iar la tel mi-au zis ca programul functioneza doar la fraude bancare. posibil sa fi fost de la butonu de paypal? Quote