xMariusx Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Sall la toti. Am si eu 1 intrebare unde pot gasi un program care decripteaza md5 , cum foloseste http://www.milw0rm.com/ , ce am gasit pana acum au fost doar arhive de decriptari . Exista vrun program sa faca asta? Bafta :!: Quote
shamat Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Eu folosesc Cain de la www.oxid.it . Quote
tw8 Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 ce am gasit pana acum au fost doar arhive de decriptari . Exista vrun program sa faca asta? MD5 e one-way, adica nu poate fi decriptata.Toate programele folosesc baze de date iar daca parola nu e in ea, nu ai ce sa ii faci. Quote
xMariusx Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 ce am gasit pana acum au fost doar arhive de decriptari . Exista vrun program sa faca asta? MD5 e one-way, adica nu poate fi decriptata.Toate programele folosesc baze de date iar daca parola nu e in ea, nu ai ce sa ii faci.SI la astea de la milw0rm de ce dureaza cate 4 -5 ore pana arata rezultatul ? Quote
shamat Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Pai dureaza pana compara ce este in baza de date cu md5 hashul care il dai tu. La fel face si programul. Mai poti incerca situl www.plain-text.info . Quote
Guest Kenpachi Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 iti recomand sa folosesti siteurile specifice pentru ca pentru un crack de genul asta ai nevoie de un mega procesor daca vrei sa fie realizat in timp util. Quote
oXyGeN Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Pot eu sa incerc sa-ti decriptez hash-urile ... Quote
rpsetzer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Si pentru passuri simple, poti cauta pe google hashul Quote
adecapa Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 tmto.orgMi se pare cel mai bun..are o baza de date cu multe hashuri. Quote
xMariusx Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Eu doar cautam un program care sa decrypteze md5 dar daca nu este , nu este bafta si ms Quote