Jump to content

rpsetzer

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    web developer
  • Occupation
    constanta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rpsetzer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu m-as baga. Id de Y! messenger rpsetzer. Nu sunt chiar "hacker", ma ocup cu web development(LAMP) de ceva ani. Daca reusiti sa va strangeti cativa, bagati-ma si pe mine in seama si vedem poate facem ceva.
  2. Adevarul e ca trebuie sa fii Einstein ca sa faci phising.
  3. rpsetzer

    BlogSpot

    Google Analytics
  4. PhpBB ar fi o optiune buna in general, cu o mica problema: apare exploit dupa exploit pentru el. Asa ca daca il instalezi, o sa fii tot timpul cu ochii in 4 sa il upgradezi. Ti-as recomanda SMF. Nu e mai bun, dar e mai putin folosit, ceea ce implica mai putine exploituri gasite.
  5. Cam stau dupa colt virusii. De fapt wormii. Instaleaza windowsul fara sa fi conectat la itnernet(scoate cablul de retea), baga antivirus si ce mai crezi de cuviinta, dupa care leaga-te la internet. De multe ori m-am trezit infectat in timp ce instalam windowsul pana am invatattreaba asta.
  6. Dupa cum spunea si Kenpachi, in liceu nu faci nimic util. Deci du-te unde vrei si invata pe cont propriu. Tine cont ca daca vrei bani, mergi pe IT. Joburile in IT sunt multe si bine platite.
  7. unul cu rpSetzer te rog
  8. Votez Tor. Insa am o mica problema cu el. Este foarte lent. 70% din dati e aproape imposibil de folosit. Aveti si voi problema asta sau gresesc eu ceva?
  9. Daca vrei sa automatizezi navigarea pe pagini web, vezi extensia "selenium" pentru FireFox. Nu trebuie sa inveti mare branza ca sa o folosesti(poti "inregistra" comenzi).
  10. trebuie.sa@sugi-pula.org sau trebuie_sa@sugi-pula.org -> rpsetzer@yahoo.com Ms!
  11. Da moubik am folosit, pe Linux. Si merge perfect. In ceea ce priveste autosesizarea ISP-ilor, am innebunit trimitand mailuri si nu am primit decat auto response.
  12. Da, e DDOS. Pe linux recompliezi kenrenlul cu SYN cookies. Pe Windows se face din registrii, cauta pe google "windows SYN cookies".
  13. E un pic aiurea cu autosurfere sau chestii de genul. Am auzit de multi cu conturi de adsense inchise. Banuiesc ca astia de la google au niste heuristici cu care se prind cateodata cand traficul e "masluit". E destul de naspa sa muncesti o luna doua doar ca sa iti inchida contul. Iti propun altceva: Caut un filmulet caterinca rau pe YouTube, pune-l la tine pe site si da un mass pe messenger. Cu putin noroc, mass-ul tau va trimis mai departe. Repeta figura cat de des vrei. Nu o sa te imbogattesti, dar s-ar putea sa scoti mai bine decat cu autosurfing. Bineinteles, toti prietenii o sa te urasca pentru mass-uri. In alta ordine de idei, ai putea sa inveti despre SEO si sa pui continut de calitate.
  14. Si pentru passuri simple, poti cauta pe google hashul
  15. Ma numesc Grigoruta Paul, am 24 de ani si ma ocup de ceva ani de web development(LAMP) si SEO. Felicitari, ati creat o comunitate cu foarte multi oameni inteligenti din cate vad din posturi!
×
×
  • Create New...