Twiff Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Deci am urmatorul cod :def esl(): return random.choice(list(open('plex.txt')))def czr(): user = { "raa": esl(), "maa": randomword(5)+'-da', "taa": '0'+str(random.randint(300000000, 560000000)) } browser.find_element_by_css_selector('#da').send_keys(user['raa']) browser.find_element_by_css_selector('#da1').send_keys(user['raa']) browser.find_element_by_css_selector('#da2').send_keys(user['raa']) ciorap = "%s%s%s%s%s" % (user['raa'],'|',user["maa"],'|',user["taa"]) f = open('zc.txt', 'a') f.write(ciorap+"\n") f.close()Vreau ca dupa ce se scrie 'user['raa']' in "zc.txt" sa il stearga din "plex.txt" . Ma tot chinui s-a fac asta dar nu prea am idee cum as putea face asta. Ideei ? 1 Quote
Gio33 Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 (edited) Poti liniile ce le vrei sterse sa le memorezi intr-un array, apoi fisierul tau ce il vrei rescris, il deschizi si parcurgi linie cu linie ca sa scrii in alt fisier continutul fara liniile ce le vrei scoase (care le-ai memorat cum am zis in array).Deschizi fisieru vechi citire linie cu linie, la fiecare linie verifici daca nu cumva aceasta exista in array, daca exista nu o scrii in cel nou, altfel o scrii in cel nou (acela fiind deschis cu append).La final fisierul tau nou va avea continutul celui vechi fara liniile pe care le vrei scoase.E doar o idee, evident sunt implementari mai rapide etc, chiar si threaded de preferat daca ai fisiere mari. Edited December 17, 2014 by Gio33 Quote