iMasterr Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Ma numesc Iulian,Sunt din Alexandria/Teleorman. Sunt pasionat de design, avand 3 ani si putin de cand lucrez in acest domeniu si m a atras foarte mult, avand si rezultate multumitoare. Am facut parte din staffuri bune alaturi de oameni buni din care am prins multa experienta si am avut ambitie de a lucra la nivele inalte, ma refer la siteuri cu un average ff bun.Cu acestea m a atras si codeul css si html din care am prins o experienta medie, din care puteam crea templeturi, modifica indexuri etc.Din asta am vrut sa invat si altceva mai nou, php de aceea am venit aici sa prind oleaca de experienta. Quote
Guest Kronzy Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 (edited) Bine ai venit , citeste regulamentul! Edited December 17, 2014 by Kronzy Quote
fusername Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 (edited) Ma numesc Iulian,Sunt din Alexandria/Teleorman. Sunt pasionat de design, avand 3 ani si putin de cand lucrez in acest domeniu si m a atras foarte mult, avand si rezultate multumitoare. Am facut parte din staffuri bune alaturi de oameni buni din care am prins multa experienta si am avut ambitie de a lucra la nivele inalte, ma refer la siteuri cu un average ff bun.Cu acestea m a atras si codeul css si html din care am prins o experienta medie, din care puteam crea templeturi, modifica indexuri etc.Din asta am vrut sa invat si altceva mai nou, php de aceea am venit aici sa prind oleaca de experienta.Nu stii cum se scrie corect "difeis"? Esti "oleaca" de moldovean aterizat in Alexandria?//regulament-ulWTF? Edited December 17, 2014 by fusername Quote
iMasterr Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 Esti "oleaca" de moldovean aterizat in Alexandria?Ahah.. nu .Dar am lucrat cu un prieten moldovean in ip board acum ceva ani si inca mai lucrez cu el, si folosete cuvintele din zona lor si m am obsinuit si eu.oleaca, fain, mere, no, etc... Quote
money.makerone Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 salutare doar atat stii ) mai pune si alea de backdoor ) Quote
fusername Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Hai noroc!oleaca, fain, mere, no, etc...Deci e ardelean cu "fainoshag". Quote
AsalT Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 Bre, nu mai luati omul peste picior.ON: Bine ai venit si trage tare. 1 Quote
iMasterr Posted December 17, 2014 Author Report Posted December 17, 2014 salutare doar atat stii ) mai pune si alea de backdoor )a? adica? la ce te referi? Quote
hitlerr Posted December 17, 2014 Report Posted December 17, 2014 a? adica? la ce te referi?adica nu pari atat de inocent.. Quote
pazea Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 si cu ce prieteni lucri neica tu pe acolo Quote