Jump to content
Vhaerun

Yahoo! invisible check

Recommended Posts

Posted

Am facut un mic program care "monitorizeaza" un user de Yahoo! , in sensul ca iti arata daca e online/offline/invizibil . Programul are un refresh de 5 minute , si folosesc un script aflat pe internet pentru a detecta userii invizibili .A fost scris in C# , daca cineva vrea sursa i-o dau . As vrea sa il fac sa mearga prin xeeber.com , dar nu stiu cum sa parsez ajax-ul ala .

Puteti downloada de aici :

http://www.badongo.com/file/7707838

Posted

Cred ca principiul e acelasi ca si la xeeber ,doar ca nu e asa de discret.

Incearca sa te pui invizibil si sa dezactivezi optiunea "Allow Yahoo! websites to see when I'm online" , si o sa vezi ca primesti un mesaj de la un id hingren .

Posted
dar stii cum sa programezi script/program care sa verifice real daca un user este invisible sau nu ?

banuiesc, prin intermediul acelor "pachetele" si eu as fi curios cum se face...poate e cineva destul de amabil sa explice detaliat

Posted
stii cumva cum e facut acel script ?

Scriptul se bazeaza pe opi.yahoo.com si cookie-uri refacute din informatiile userului (fara acel cookie nu poti vedea daca este invizibil).

Din pacate a trebuit sa limitez numarul de request-uri pe minut deoarece baietii de la yahoo imi tot banau IP-ul la server :D

Cu respect, DarkAngelBv

------------------------------------

Admin [at] DarkAngelBvDesign.com

Posted

cel mai simplu , iti bagi id`ul tau in lista intri pe tine (sa nu ii stresezi pe ceilalti , merge in orice fereastra de conversatie) si scri "msg:id" fara ghilimlele , id`ul este inlocuit de id`ul personei , care crezi / vrei sa afli daca e pe invisible ex. msg:blabla_blabla enter si o sa av apara un smile galben daca ii on unul gri daca ii off :P