Jump to content
wirtz

Nationalisti.ro vs BitDefender scor 1-0

Recommended Posts

Posted (edited)

Am luat legatura telefonic (mi-au cerut si mail) cu cei de la BitDefender Romania deoarece utilizatorii sistemului lor AV atentiona ca site-ul pe care il administrez din 2008 este frauda. Eu nu folosesc sisteme de tranzactii, nu vand, nu cer CC, nu fac nimic rau dupa cum pot vedea anumiti experti si de aici. Site-ul l-am scanat cu tot felul de AV-uri interne, am downloadat tot de pe server, am scanat si cu AV-urile de pe PC-ul meu, pana si cu VirusTotal in mod online.

Uitati raspunsurile prin mail:

Primul raspuns:

Buna ziua domnule / doamna Tranca Marius,

Please be informed that we are currently working on resolving your Customer Care request, ticket no: 2014121209500002, and will be getting back to you shortly.

Thank you for your patience.

Regards,

Bitdefender Customer Care Team

Raspunsul #2:

Bitdefender Support Center prin mail17.wdc04.mandrillapp.com

18:23 (Acum 11 ore)

c?tre mine

Buna ziua domnule / doamna Tranca Marius,

Thank you for the data provided. We have sent it to our laboratories for specialized analysis. If a false positive is found, detection will be removed in the next 72 business hours. Should you need further assistance in the future, please do not hesitate to contact us.

Thank you,

Bitdefender Customer Care Team

EDIT: Rog toti baietii RST cu simt practic sa-mi zica daca gasesc ceva negativ in site www.nationalisti.ro cat si in forum.nationalisti.ro ... intr-un timp niste oameni care nu aveau de lucru imi facusera niste dracii dar tot ei m-au ajutat sa scap de ele. Au fost modesti si mi-au raportat erorile.

Multumesc anticipat anumitor membri RST mai ales pentru faptul ca tot o parte din ei mi-au zis de problema cu BitDefender.

Atentionez anumite persoane sa nu-si bata joc sa faca prostii pe server-ul unde am gazduit site-ul si forum-ul (si TEX e admin si macar din respect pt el) // Multumiri speciale lui TEX deoarece dorea sa ne gazduiasca GRATUIT pe un server dedicat ce ii apartine insa momentan sunt la ROMARG.

Pe forum am introdus si o mica categorie "TECH" .... pentru ca lumea normala, patriotii fara prea multe cunostinte It, sa invete cum sa se descurce cand vine vorba de hackeri. Formul respectiv nu este unul de securitate, este nationalist, repet. Orice patriot de pe aici este binevenit sa indrume lumea (cu precizarea de unde vine ex. RST // cu link).

Acest mesaj NU este unul de tip SPAM.

Va multumesc.

Cu respect,

Marius T.

Edited by wirtz
  • Upvote 1
Posted
Am patit si eu la fel, s-a rezolvat intr-un final, dupa vreo 3-4 reclamatii

Am un prieten la Adevarul si le-am zis ca le zic ce patesc.. si ce firma "buna" sunt .... imediat au dat raspuns. Mie imi plac personal ce treaba fac cu AV-ul lor... dar uneori mai au si scapari> E bine totusi ca le-am zis. N-am nimic cu oamenii chiar ii respect.