Jump to content
Guest AndreiMihai

Cum sa descarci de pe scribd

Recommended Posts

Guest AndreiMihai
Posted

Arat metoda prin care descarc eu de pe scribd mereu fara limita.

Doar 1€/$ paypal. Cine vrea, sa imi trimita mesaj.

Nu vreau comentarii ca exista roboti si prostii gratuite, eu nu folosesc roboti sau altele, cine vrea vrea, si cine nu, nu. Cam atat.

Guest AndreiMihai
Posted

@wtf daca dai reputatie negativa chiar crezi ca imi pasa?...v-a dus bila pe toti ca poate am si eu nevoie nu de 1€/$ ci de mai mult, si nu ca sa platesc hosting-ul ce altele, si in loc sa cercesc ca toti prostii, am vrut sa ofer ceva la schimb. Ce cap patrat aveti unii, nu judecati lucrurile, va uitati si atat

Posted (edited)
@wtf daca dai reputatie negativa chiar crezi ca imi pasa?...v-a dus bila pe toti ca poate am si eu nevoie nu de 1€/$ ci de mai mult, si nu ca sa platesc hosting-ul ce altele, si in loc sa cercesc ca toti prostii, am vrut sa ofer ceva la schimb. Ce cap patrat aveti unii, nu judecati lucrurile, va uitati si atat

Frate, NU INCERCATI SA VINDETI chestii care sunt FREE pe net!

Nu ne pasa ca ne iei cu chestii lacrimogene gen :

"am nevoie, probleme" tot MILOGEALA este + ca ai dat dovada de NESIMTIRE maxima.

Sunt atatea topicuri in care copii cersesc 1/2$ si au primit ban, tu faci si mai rau

incerci sa pacalesti utilizatori sa cumpere de la tine ceva free.

Edited by Aerosol
Guest AndreiMihai
Posted

@milogenie nu mai pot eu de rep negativ al tau, bagati tot rep - ca si asa intru de plictiseala aici, si mai ajut candva cand pot pe careva, de parca aici e viata mea, ma doare exact in cot

Posted

Nu ti-am dat nimic eu usere, esti paranoia.