Jump to content

wtf

Active Members
  • Posts

    551
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

wtf last won the day on December 6 2015

wtf had the most liked content!

1 Follower

About wtf

  • Birthday 04/07/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wtf's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

241

Reputation

  1. Uneori reuseam si eu sa pacalesc delay-ul de la Superbet in urma cu 3-4 ani cand jucam la live pe fotbal insa de multe ori se bloca meciul inainte sa apuc sa plasez pariul. Iar asta din cauza ca evenimentele in desfasurare faceau parte din Romania sau alte tari cu legaturi rapide de transfer a datelor, internet/streaming, de aici reactia rapida din partea casei de pariuri de a bloca acceptarea pariurilor pe evenimentul respectiv cand spre exemplu era o faza periculoasa la poarta. Cred ca tu cauti ceva metoda de automatizare ceea ce este dificil de facut avand in vedere ca nu stie nimeni principiul de functionare al altgoritmilor si daca pe evenimente este assignata parte umana sau sunt scripturi. Potrivit screenshot-ului faci cam 70k RON pe an, give or take. Sunt curios cat timp investesti pentru ~6k Ron pe luna?
  2. wtf

    COVID-19

    @spider nu sunt vaccinat. La inceput mi-a fost mai rau, am suferit groaznic cu gatul minim 4 zile in sensul ca nu puteam inghiti nimic, fie ca era vorba despre apa, mancare sau in sec. Constant temperatura 38 cu ceva, varf de 38.9 Frisoane, la 5 minute ma schimbam de haine. Cele bune, aveti grija de voi si de cei dragi.
  3. wtf

    COVID-19

    Astazi am iesit si eu din carantina dupa ce pe 13 luna asta am fost depistat pozitiv. Nu stiu cum am luat virusul insa suspectez faptul ca de la cumparaturi, ceva supermarket. Simptome: - febra - frisoane - dureri de spate si membre inferioare - pierderea mobilitatii, confuz - durere de cap - durere in gat - oboseala - tuse(inca o am) - pierderea gustului si a mirosului Oximetrul arata constant 99. Voi merge totusi pentru o radiografie pulmonara zilele urmatoare. Medicul de familie mi-a prescris sa ma tratez acasa cu anti-inflamator si parasinus. Pentru ca am o incredere oarba in medici, m-am tratat cu Azitrox(antibiotic), Efferalgan paracetamol efervescent, pansamente stomac, flora si ficat, Faringo pentru gat. Vitamine(Molekin), Linex, Aspenter, Baraka, ceaiuri multe, miere, suc de portocale si lamaie proaspat de cateva ori pe zi. Norocul meu a fost ca am avut femeia langa mine care m-a ingrijit, sa fi fost nevoit sa ma ingrijesc eu singur nu cred ca as fi fost in stare. Am imbolnavit-o si pe ea dar ce ma bucura este faptul ca a facut o forma usoara. Acum dupa boala ma simt bine insa nu pot spune cu certitudine ca medicamentatia urmata de mine a fost mai buna decat recomandarea medicului de familie. Nu stiu daca urmand medicamentatia medicului de familie as fi in aceeasi stare ca acum(buna), poate mai bine poate mai rau sau poate nu mai eram deloc. Sanatate!
  4. Exista un topic al "pensionarilor" recent deschis. Cu trecerea anilor baietii de aici au invatat cum se scrie gramatical corect "a-ti/ati", au familie, caini, pisici. Cursul natural al vietii cu alte cuvinte. Tu nu prea si ai dezgropat un topic vechi de 10 ani. Nu te vad bine.
  5. Toate bune bro. Il pierdusem pe Tex dintr-o zona unde imparteam intre noi mici, cefe de porc, carnati si alte nenorociri la gratar si m-am gandit ca il gasesc aici. Altfel na, m-am uitat si eu in urma mea aici sa vad ce faceam pe vremea aia, sa vad ce personaje mai recunosc etc.
  6. Eu m-am intors in vizita pentru ca il pierdusem pe @aelius Salutari personajelor cu vechime.
  7. Drace te-ai intors ? Bine ai revenit ! Da-mi pm
  8. Bump ! Cumpar liste mari incepand de la 500k cu adrese de mail @Romania Inainte sa cumpar voi vrea sa vad sample, nu de alta dar am deja o baza de date foarte mare cu adrese de Romania si nu vreau sa cumpar de 2 ori acelasi lucru. Va astept cu mesaje pe privat. P.S. Evident nu veniti cu liste generate chiar daca sunt amestecate, la primul sort iese necuratul la iveala.
  9. Ti-am trimis PM. Ma intereseaza, trimite-mi detaliile pe privat.
  10. Cauta sa cumpar liste care sa-mi fie folositoare in campanii de marketing online. Cumparaturi cosmetice, haine, tzate silicoane, vibratoare, caricioare plm Adresele de mail trebuie sa fie de persoane fizice nu firme. Pretul se negociaza pe privat ca sunteti arzoi.
  11. Adica sa fie extrase din site-uri de cumparaturi online.
  12. Cumpar liste cu email-uri de romania dedicate campaniilor de marketing.
  13. wtf

    RST 2016

    Chiar te rog albertynos
×
×
  • Create New...