fritza Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 (edited) Trial vps windows2012,linux,feodora,centos,debian InstantCe trebuie sa faceti?Faci cont AICI [iei 10$]Dupaceea inregistreazate&logheazate si dai click pe Connect the hoses , scri adresa ta ,confirmi numarul de telefon, si dai la link credit card sau paypal [nu iti ia nimic]Dupaceea Te duci la instances si dai add si de acolo sti tu ce sa alegi pentru a mai lua Inca 5$ mergi Aici si te loghezi din nou Dovada: daca nu merge link direct ICISEA Edited December 21, 2014 by fritza Quote
nein Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 astia sunt de la ovh.com .. ! si nu iti ia nimica acumada peste un timp o sa-ti ia ca tu "" ai semnat "" ca sa-ti ia automat in fiecare luna x dolarica la cacati aia de vultr.com , cum am patit cu ei automat isi lua 13$ paypal, pana am scos card de la paypal si le-am dat _)_ ! Quote
fritza Posted December 21, 2014 Author Report Posted December 21, 2014 astia sunt de la ovh.com .. ! si nu iti ia nimica acumada peste un timp o sa-ti ia ca tu "" ai semnat "" ca sa-ti ia automat in fiecare luna x dolarica la cacati aia de vultr.com , cum am patit cu ei automat isi lua 13$ paypal, pana am scos card de la paypal si le-am dat _)_ !pai daca te saturi dupa o luna, poti sa iti dai unlink la credit card sau paypal dand la Billing>payment means > si dai pe X si iti ia pe ora nu pe luna Quote