Vhaerun Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Am scos pe cineva din lista mea de messenger , si sunt curios daca este vreo posibilitate de a afla daca mai sunt in lista persoanei respective. Quote
Danny Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Cea mai simpla metoda ar fi sa ... intrebi daca te mai are in lista Quote
Vhaerun Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 mmm...eu nu am deloc acces la contul persoanei respective . Pot sa imi dau seama din address book-ul meu daca mai sunt in lista respectivului ? Quote
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nu.nu poti...eventual intri din Adress Book pe ID lui si dai un buzz..mai dai 1 si iti apare acolo daca,cumva l-ai prins intr-un moment in care scria altcuiva;)..si asa poate ai norocul sa aflii daca te are in lista.Poate e offline cand ii dai buzz si cand intra si le vede iti da ignore Quote
phreak Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 SoftKill]Nu.nu poti...eventual intri din Adress Book pe ID lui si dai un buzz..mai dai 1 si iti apare acolo daca,cumva l-ai prins intr-un moment in care scria altcuiva;)..si asa poate ai norocul sa aflii daca te are in lista.Poate e offline cand ii dai buzz si cand intra si le vede iti da ignore ce logica ai si tu... buzzu ii apare oricum... nu tre sa te aibe in lista ca sa apara deci daca scrie nu dovedeste nimic Quote
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 SoftKill]Nu.nu poti...eventual intri din Adress Book pe ID lui si dai un buzz..mai dai 1 si iti apare acolo daca,cumva l-ai prins intr-un moment in care scria altcuiva;)..si asa poate ai norocul sa aflii daca te are in lista.Poate e offline cand ii dai buzz si cand intra si le vede iti da ignore ce logica ai si tu... buzzu ii apare oricum... nu tre sa te aibe in lista ca sa apara deci daca scrie nu dovedeste nimicLOL.. -ma refeream la faptul ca in cazul in care el scrie cuiva si tu dai buzz "sare" cu scrisul la tine in fereastra si iti apare acolo "XXX is typing a message"..-daca e offline si dai buzz..cand intra vede acel(e) <ding> ..si daca vrea iti da ignore si tu nu ai sa mai aflii daca te are in lista sau nu!Sper ca acu sa inteleaga ce am vrut sa zic si astia..ca tine! Quote
phreak Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 apare intr-o fereastra DOAR daca ai setat daca vrei cazuri particulare poate sa seteze sa nu primeasca mesaje de la persoane care nu-s in lista lui si atunci dai cu presupusu? Quote
-VIP-SoftKill Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 apare intr-o fereastra DOAR daca ai setat daca vrei cazuri particulare poate sa seteze sa nu primeasca mesaje de la persoane care nu-s in lista lui si atunci dai cu presupusu?bai dude...citeste primul post si ai sa vezi ca el zicea ca A FOST si poate MAI ESTE in lista de contacte a acelei persoane..tot ce vrea el e sa se asigure ca mai e:)...fie..hai sa incheiam aici discutia asta pt. ca nu il ajutam deloc astfel:P Quote