vHacker Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 (edited) Salut , acum 3 ani , in 2012 , am inceput sa muncesc la un anumit script de Travian , travian este un joc browser , care are structura din PHP , Javascript , html , css , mysql , este un joc de strategie .Pe internet , poti gasi si versiunea actuala t4.4 si versiunea veche t3.6 , insa , ele sunt doar niste copi care sunt pline de buguri , vulnerabilitati , si este imposibil de fixat fara o echipa de programatori , ceea ce este foarte costisitor.Singuri care au reusit sa copieze Travian , in versiunea sa t3.6 , sunt Arabi , asa au lansat Dboor , un script asemanator care functioneaza decent , insa si el , are bugurii la randul lui.In 2013 , am platit suma de 350 euro sa-mi fixez bugurile importante , insa tot mai aveam buguri minore , asa ca in 2014 am mai platit inca 250 euro pentru retusare , si in final am un script 100% functional , 100% securizat.Un demo ar fi site-ul meu de Travian , sunt top 2 in lume , in 4 zile am in jur de 1000 Playerii , in raport cu cel oficial din romania care are in jur de 8000-9000 , site-ul meu TraviSpeed Browser Game 2014Ce contine server-ul meu fata de un server gratuit ?- Sistem de upgrade la cladiri automat (cone)- Farmlist (Cu acest sistem , playerii isi pot adauga ferme si ataca pe toate odata , sa ne se mai oboseasca.)- Alianta este fixata .- vulnerabilitatile Mysql fixate- Optimizare variabile pentru o viteza mai buna .- Sistemu de lupta al jocului optimizat avand acelasi rezulate cu jocul original- Sistem de auto-ban la hackerii care incerca sa foloseasca boti .- Sistem PAYPAL de plata automat , ei isi aleg ce vor sa cumpere si le intra instant produsul.- Sistem Fortumo mobile paymant automat , de exemplu ei trimit un sms in fuctie de tara in care sunt , pentru a cumpara benefici in joc , exemplu Romania . Trimiti sms la 5523 cu textul Cumpar urmat de numele de ultilizator si primesti insant in joc ce ai cumparat.- Lottery , este un sistem unic , ideea mea , un sistem in care iti poti cumpara bilete intr-o tombola a jocului.- Erou cu level si puncte.-Effecte CSS in interfata .- Sistem vacanta (iti intra contul intr-o protectie si nu mai poti fi atacat .)- Sistem de transfer , daca ai cumparar gold acum 3 runde , si ti-a ramas , ti poti transfera usor cu un sistem.- Shop (probabil cel mai important lucru , in Travian , poti cumpara un singur lucru , Aur , sau Gold , cu acest gold , in mod normal in joc , iti cumperi boosturi pentru productia de resurse , si cladiri instant.La mine pe server , am facut un Shop in care iti poti cumpara Soldati , Trupe cu Aur , La fel si resurse si animale , aceste sisteme sporesc playerii cat si venitul serverului.- Sistem votare automata , votezi si primesti Aur.- Activare conturi e-mail- Buton de Fix bug , in caz ca apare vre-un bug minor , ceea ce este foarte rar- Crop finder , te ajuta sa-ti cauti locuri pentru sat .Atat are server-ul meu in plus fata de o versiune free , acum fiecare poate testa o versiune free , insa garantez ca nu faci nimic cu ea.Pana in prezent , venitul meu a fost de 120-350 euro lunar , o runda a jocului tine 4 zile , acum depinde si de cati playerii ai , in sms am facut cam 700 euro in doar 2 luni , precizez ca ai nevoie de timp sa strangi playerii.Urmeaza acum cateva poze .Interfata la joc , primul sat .http://i.imgur.com/vQFKkUV.pngAl doilea sat http://i.imgur.com/e26gxQM.pngSistemu Paypal http://i.imgur.com/8XhYoar.pngSistemu Mobile Paymantshttp://i.imgur.com/VKRDuzZ.pngNu vreau sa incarc prea mult postarea , extra detalii la andresa mea de mail alin_alin2009k@yahoo.com , sau Skype : alin.oanta21Pret de inceput : 200 euro .Echipa care m-a ajutat si a lucrat la el : http://team-xte.com/ Edited January 2, 2015 by vHacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3nTleMan Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Scuze ca fac off dar nu inteleg de ce ai da un site care-ti aduce lunar 200-300 euro pe pretul de 200 euro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CM3D Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 @G3nTleMan el nu vinde site-ul , vinde doar scriptu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 @vHackerDe ce ar avea succes un astfel de joc cand sunt o gramada de alte jocuri asemanatoare ?E si cu bataie jocul ? Vezi personajele cum se lupa cu puteri speciale, cu arme speciale ? sau e doar o chestie in care poti doar sa-ti construiesti un sat/oras/tinut etc. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vHacker Posted January 2, 2015 Author Report Share Posted January 2, 2015 (edited) Scuze ca fac off dar nu inteleg de ce ai da un site care-ti aduce lunar 200-300 euro pe pretul de 200 euro . Nu vand site-ul , vand scriptul de joc Da , stiu , in general este absurd , insa am nevoie de bani , pentru o problema personala.edit// Eu fac 100-200 pentru ca am vechime si 1000 playerii , nu garantez ca tu cu 100-200 playerii faci 300 , insa 50-100 lunar tot scoti si cu 100-200 playerii , faza e sa ai donatori. Edited January 2, 2015 by vHacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vHacker Posted January 2, 2015 Author Report Share Posted January 2, 2015 @vHackerDe ce ar avea succes un astfel de joc cand sunt o gramada de alte jocuri asemanatoare ?E si cu bataie jocul ? Vezi personajele cum se lupa cu puteri speciale, cu arme speciale ? sau e doar o chestie in care poti doar sa-ti construiesti un sat/oras/tinut etc. ?Nup , este gen Triburile , iti faci armata etc , faza este ca creeaza dependenta , odata ce ai pierdut te face sa bagi bani .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...