Orlandino Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Salut , astazi un prieten a intampinat o problema. Si-a uitat gmail-ul pe care ii este facut contul de facebook , dar a ramas logat pe "messenger". Problema este ca nu mai stie exact nici parola. Este vreo modalitate sa afle mailul dupa numarul de telefon sau ceva de genul ? Sau resetarea parolei de la mail pe mobil ? Quote
nein Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 doar daca are optiunea activata cu mobil ... Quote
Orlandino Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 Este activata optiunea cu activarea de pe mobil . Doar ca nu stiu cum sa recuperez mailul cu ajutorul mobilului. Quote
s2gzone Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Selectezi am uitat parola si o sa iti trimita un cod prin sms ! Quote
Orlandino Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 El a uitat mailul nu parola Quote
s2gzone Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 poi mailul e cel care il arata acolo in messenger acel id / nume Quote
Orlandino Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 mailul de la gmail . la messenger nu apare mailul in format "gmail.com" el asta vrea. Acel email sa se logheze pe Gmail de unde sa dea recover la password pe mailul acela Quote
Orlandino Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 Userul este logat pe o tableta . Eu vreau sa gasesc mailul pe care este facut contul de facebook . Tinand cont ca sunt logat pe Messenger dar pe aplicatia Facebook nu. Pentru ca omul nu isi mai stie mailul si parola . Quote
Hk119988 Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Pot afla parola de Facebook am emailul dar nu vreau sa resetez parola sau dac? ?tie cineva cum se salveaz? parolele pe samsung galaxy s4 Quote
TheOne Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Daca are numarul de telefon legat de facebook, poate sa foloseasca recovery. Dupa ce intra pe cont de facebook poate vedea mail-ul la informatii. Quote