Jump to content

Bosketar.

Active Members
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

About Bosketar.

  • Birthday 02/01/1960

Converted

  • Location
    Underground.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bosketar.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Cum sa iti pui un name la user "cool". Ma gandesc ca la scoala esti mare, nu? Si acum sa fiu ON topic: Interesant?!
  2. Degeaba ai bani, daca nu ai cultura. Daca chiar vroiai sa ajuti forumul, te duceai direct la admini. Dar se pare ca si tastatura ta e pe modul "Caps Lock Only".
  3. Iei bacu'?!
  4. Probabil din cauza temperaturii. A tine carcasa cu "lateralele desfacute" nu este o solutie, intra praf si iti poate face probleme.
  5. Cardul a fost folosit. Rusine , nici un multumesc. Ce oameni.
  6. Bosketar.

    Cont steam?

    Join Date Apr 2012 Se vede ca nu ai invatat nimic.
  7. De ce iti bati cu atata rautate joc de Limba Romana? Ti-ar place daca cineva si-ar bate joc de tine? M-am spalat pe ochi de 3 ori dupa ce am citit topicul acesta.
  8. Get license here: Free Bitdefender 2015 Note: 6 month license
  9. Intri pe pagina creata de tine, dai drumul la acel Admin Panel si acolo sunt 3 casute patrate. Prima casuta scrie Get More Likes si tot pe casuta aia vei vedea: See Likes. Daca dai click pe See Likes ti se va deschide o fereastra cu toate persoanele si paginile care au dat like pagini tale.
  10. Placa video ajunge la 4GB doar in OC. Si chiar daca ajunge, tot pe 128 de biti ruleaza. (nu prea ajuta) Procesorul AMD, nu stiu ce sa zic, nu sunt deloc fan AMD, dar are logica sa il cumperi daca are carcasa neagra si lucioasa. La 2000 de LEI ti-ai putea lua un i5, o placa video (recomand Geforce)/ de baza mai buna ( MSI-urile sunt stabile + calitate), iar 8GB de ram cred ca iti ajung. Cumpara-ti unitatea pe componente, pui ce vrei tu si cat vrei. Nu cred ca ti-ar intra si un mouse sau tastatura in pretul acesta, eventual unul de 15 lei, dar nu te-ar ajuta in gaming.
  11. Shadows on the Vatican Act I: Greed Pentru cei care nu l-au "prins" anterior: Aici
  12. Si cand se incheie inscrierile? Si eu una.
  13. De ce va place sa raspundeti pe engleza, daca intelegeti romana? Va simtiti mai destepti? Regulamentul zice: 13. F?r? posturi despre Adf.ly, bux, tox, mux sau cum se mai cheam? site-urile pentru chineji care fac 2 dolari pe lun? ?i se bucur?. Se va l?sa cu warn. @TheoverTime, ai gresit forumul.
  14. ce-a - definitie DOOM 2 | DEX online Ai vrut sa faci de cacat un user, dar tot te-ai manjit pe fata. Nu mai bine era sa accepti warn-ul, si era totul ok?
  15. Duce lipsa de atentie. M-am uitat la ultimele tale 2 posturi(exceptie postul acesta) si sunt postate de tine, ne-editate. Kid.
×
×
  • Create New...