vinmar Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 (edited) Buna la totiCum este primul meu post, urari de sanatate si belsug pentru noul an !Ma joc cu un MSR 606 si carti magnetice de citeva zile si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva. ( Nu este pt ce credeti sau ce nu credeti ) ....As dori sa fac un program1. dau cu cardu prin slider si imi afiseaza datele2. afectez un pret 3. afectez un mod de payment4. save=>....... in ce vreti csv , xls, mysql etc..Cu ce limbaj informatic ar fii mai bine ?Poatre acest lucru este deja scris pe undeva ... daca aveti o sursa ar fii binevenitaMultumesc Edited January 7, 2015 by vinmar Quote
Nytro Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 (edited) MSR Reader-ul ala nu are si o aplicatie ceva? De facut, daca nu are documentatie, o sa fie greu. Daca e conectat pe USB, cauta un USB sniffer. Daca e pe port serial, un serial sniffer, ar trebui sa existe. Vezi ce pachete se trimit/primesc si poate iti dai seama cum functioneaza, cel putin partial.Edit: Am gasit asta: http://www.cardcolor.ro/cititoare/encoder-magnetic-msr-6061x Encoder magnetic MSR606 1x CD(Manual utilizare, Driver USB, Software encodare) 1x A/C Adapter(100-240V, with plug for worldwide use: US, AU, UK or Europe) 1x Card curatare Cel mai probabil acel soft e pentru Windows si nu e open source. Vad ca e nevoie de un driver, sper sa nu ai probleme din cauza asta. Poti incerca sa faci reverse engineering la un nivel minimal, nu stiu... Daca ai noroc si e scris in .NET si neobfuscat, te-ai scos.Oricum, limbajul in care faci programul e irelevant, poate sa fie orice.Si ca tot veni vorba, ce vrei sa faci cu el mai exact? Edited January 7, 2015 by Nytro Quote
vinmar Posted January 7, 2015 Author Report Posted January 7, 2015 (edited) Multumesc pt raspunsDa conectat pe usbNici o documentatie numai un mic soft pe care citesc cele 3 tracks(MagCard Read/Write Utility program V2.01)Pot scrie/sterge/clone In final este un system de identificare cu card magnetic Exista gata facut dar este o uzina Eu am nevoie de ceva simplu cum spus mai sus Edited January 7, 2015 by vinmar Quote
Nytro Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Uploadeaza undeva soft-ul si da-ne link. O sa ma uit putin peste el, dar nu promit nimic.Nu ai gasit nimic interesant: https://www.google.ro/search?q=c%2B%2B+magnetic+stripe+reader+usb&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr ? Quote
vinmar Posted January 7, 2015 Author Report Posted January 7, 2015 Aici driver si softwaremultumesc anticipat Quote
vinmar Posted January 7, 2015 Author Report Posted January 7, 2015 pardon nu am vazut'o pe asta ....manual Quote
Nytro Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 E perfect, exact ce aveai nevoie. Cat ai dat pe el? Mai mult de 200? Quote
vinmar Posted January 7, 2015 Author Report Posted January 7, 2015 (edited) E perfect, exact ce aveai nevoie. Cat ai dat pe el? Mai mult de 200?150€ exact + taxa DHL 30 €SDK ul Edited January 7, 2015 by vinmar Quote
akadns Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Buna la totiCum este primul meu post, urari de sanatate si belsug pentru noul an !Ma joc cu un MSR 606 si carti magnetice de citeva zile si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva. ( Nu este pt ce credeti sau ce nu credeti ) ....As dori sa fac un program1. dau cu cardu prin slider si imi afiseaza datele2. afectez un pret 3. afectez un mod de payment4. save=>....... in ce vreti csv , xls, mysql etc..Cu ce limbaj informatic ar fii mai bine ?Poatre acest lucru este deja scris pe undeva ... daca aveti o sursa ar fii binevenitaMultumescprobabil iti trebuie un server si baza de date... Quote
vinmar Posted January 13, 2015 Author Report Posted January 13, 2015 si electricitate ai ? full of crap here ... Quote