blech Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 (edited) salut,am fost nevoit sa fac acest script (pentru iubita) si m-am gandit sa-l impart si cu voi.issuu.com este un site unde se pot vizualiza tot felul de reviste din diverse domenii (unele full altele nu) si din pacate nu toti publisheri permit descarcare lor.ID_REVISTA="$(curl $1 | grep image_src | awk -F'/' '{print $4}')"i="1"mkdir $ID_REVISTAcd $ID_REVISTA/while (( $i <= $2 ))do wget http://image.issuu.com/$ID_REVISTA/jpg/page_$i.jpg i=$(( i+1 ))donese executa ./script.sh link_revista nr_pagini_de_descarcatex: ./script.sh ISSUU - DeskMonsters - October 2014 by DESKMONSTERS 22puteti sa-l modificati cum vreti voi daca aveti nevoie.nu am stiut sa-l scriu altfel sau in alt limbaj.dupa executie creeaza un folder local cu ID-revista care este unic si in el varsa toate paginile selectate in format .JPGhave fun!LE: multumesc adminului care a mutat postul. nu stiam exact unde sa-l pun Edited January 13, 2015 by blech 2 Quote