Jump to content
time4play

Viteza RDS 1000mb/s [1GB/s]

Recommended Posts

Posted

Sunt curios cam la ce viteza reala poate ajunge internetul de la RDS , pachetul de 1gb/s cu care se lauda ei.

Sunt pe punctul de a face contract si ma gandeam ca poate unii dintre voi aveti si-mi puteti spune la ce viteza reala ajunge pe torrent (La modul general , stiu ca depinde si de seederi , etc) . [Momentan sunt in Brasov pentru o scurta perioada] aici vreau sa vad cum ar lua fibra.

Ma mai gandeam sa nu faca vre-o fenta sa-mi mearga cum merge ala de 500mb/s (15/20mb/s reali) si sa zica ca inca in zona mea vezi doamne se va baga cat de curand nustiu ce sa mearga la putere maxima... Ca au cardeala dinasta , am mai vazut.

Thanks ! :)

Posted

Am testat 1gbps de la RDS pe un calculator pe post de server back-up cu cateva HDD-uri in raid si am atingeam 700-800mb pe speedtest.Pe track-ere trageam cu 20-30mb.( Ofc fisiere cu seeds si trackere populare)

Acum depinde pentru ce vrei sa folosesti, eu zic ca pentru consumer-use acasa se merita daca ai foarte multi "clienti" pe router( smart TV, telefoane, laptopuri, etc);

O alta achizitie ( destul de costisitoare) pentru a creste randamentul e un router ac.

Nu stiu daca in Brasov infrastructura iti asigura aceeasi banda/viteza ca in Bucuresti;

Bafta