Jump to content

time4play

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About time4play

  • Birthday 02/02/1990

Converted

  • Location
    Punta Cana - Dominican Republic
  • Occupation
    Cracking. Stealing. Programming.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

time4play's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Greseala /remove post . Scuze,
  2. Sunt curios cam la ce viteza reala poate ajunge internetul de la RDS , pachetul de 1gb/s cu care se lauda ei. Sunt pe punctul de a face contract si ma gandeam ca poate unii dintre voi aveti si-mi puteti spune la ce viteza reala ajunge pe torrent (La modul general , stiu ca depinde si de seederi , etc) . [Momentan sunt in Brasov pentru o scurta perioada] aici vreau sa vad cum ar lua fibra. Ma mai gandeam sa nu faca vre-o fenta sa-mi mearga cum merge ala de 500mb/s (15/20mb/s reali) si sa zica ca inca in zona mea vezi doamne se va baga cat de curand nustiu ce sa mearga la putere maxima... Ca au cardeala dinasta , am mai vazut. Thanks !
  3. Bun asta. Mi se pare folositor pe langa ca-ti opresti procesele pe care le vrei mai gasesti si cate un keylogger doamne fereste ascuns Si il pui in cap.
  4. Putin diferit dar sub aceeasi forma cum l-ai gasit la a 2-a incercare am reusit sa-l fac si eu. Merge perfect
  5. Edit topic dupa cum mi-ati sugerat. @Aerosol scuza-ma daca te-a deranjat numele , asa este nickname-ul cum si "Anonymous" incepe cu A mare . Cunostinte web design HTML classic , pentru site-uri cat de cat profesionale , dar nu foarte complicate . (+Photoshop pentru visual) Sper sa ma intelegeti si pe mine , Am fost luat putin peste picior , o sa-mi corectez greselile in ideea de orientare.
  6. Salut , ma semnez enCodeR sau (Time4PlayZ) in unele cazuri. Am 17 ani , cunostinte Web Design , Rareori C++ , Visual Studio pentru booti. , Linux Server , UDP Flood , DDoS in timpul liber si pe #IRC . Imi omor timpul cautand sa invat lucruri noi si sa fac bani din internet. Sper sa va pot fi de folos. Si sa ne intelegem bine / enCodeR
×
×
  • Create New...