ardinculori Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Buna ziua prieteni. Am un proiect pentru care as vrea sa cumpar niste bloguri. Cine ar vrea sa-si vanda blogul va rog contactati-ma aici, sau pe adresa de email ardinculori@yahoo.com Quote
MazaBoY Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Tips, tricks, pwns, injuraturi, mascareli etc. dar numai cu motive sau dovezi.Nu se fac cereri de hacking a anumitor bloguri.Se vor modera discutiile despre anumite persoane sau bloguri. Veti afla despre care persoane sau bloguri este vorba cand si daca va fi cazul.Do it in a funny way Cred ca nu ai citit regulamentul... Quote
ardinculori Posted January 22, 2015 Author Report Posted January 22, 2015 Cine citeste asa ceva? Quote
Che Posted January 26, 2015 Report Posted January 26, 2015 Buna ziua prieteni. Am un proiect pentru care as vrea sa cumpar niste bloguri. Cine ar vrea sa-si vanda blogul va rog contactati-ma aici, sau pe adresa de email ardinculori@yahoo.comArhi, Zoso si Piticigratis cica isi vand blogurile si se apuca de bisnita cu parfumuri contrafacute. Contacteaza-i ! Quote