YloveeeK Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Salut si ma scuzati daca postez sau cer cv gresit !Deci am o problema, sunt arestat la domiciliu, pe data de 28 tre sa ma prezint la judecatorie, mi sa spus de avocat ca am nevoie de niste caracterizari , sa ma caracterizeze cineva.. sa strang mai multe caracterizari, BUN, dar intrebarea mea este : Cei ce imi fac caracterizarile o sa trebuiasca sa vina si iei sau sa ii cheme la judecata?Si cam ce ar trebui scris intro caracterizare sa iasa .. bine.. ? Multumesc. Quote
Eddie91 Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Salut ! Du-te la vecini si roaga-i sa scrie pe niste foi a4 , cat de baiat bun si cuminte esti tu,ca nu ai deranjat vecinii cu muzica lautareasca la 4 dimineata,ca ai ajutat pisica sa treaca strada, balarii d`astea.In partea de jos bineinteles sa se semneze cu nume + semnatura + data in care a fost scrisa .Te vor ajuta,nu inteleg de ce insa, chiar te ajuta caracterizarile astea facute din burta lor ; pe un amic de-al meu l-au ajutat. Quote
YloveeeK Posted January 25, 2015 Author Report Posted January 25, 2015 Asta am facut, una am de la directoarea scolii unde am facut scoala.. am chiar si una de la politie , si de la 3/4 prieteni/vecini Multumesc @Eddie91 Quote
Sir-Galahad Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Cei care î?i fac caracteriz?rile nu vor fi chema?i la judecat?. Quote