albertynos Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Salut,Baietii am achizitionat ieri de la digital ocean un vps cu urmatoarele specificatii : 1 GB Ram / 1 CPU 30 GB SSD Disk 2 TB Transfer Locatiile pe care le poti alege sunt :_ New York_Amsterdam_Singapore_LondraCa OS puteti pune orice Linux...sau deh aproape orice linux, dar le are pe cele importante (CentOS,Debian, Fedora, Ubuntu, FreeBSD ).Am dat 10$ pe el, plus mai am credit 5$, si inca 25 de dolari prin referali, inca is in peding dar o sa vina..adica dau pachetul care l-am cumparat si cu 30$ in cont..pentru 20$ paypal daca e careva interesat.Numai Bine. Quote
dark-angel Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 E naspa digitalocean, fac oarecum overselling. Cand am avut la ei vps aveam nevoie de viteza mare la transfer si era doar 20mb/s. In schiiiiiimb, SSD VPS Servers, Cloud Servers and Cloud Hosting by Vultr - Vultr.com fac o treaba buna. 800 dl/500up + ca ai mai mult ram. 768mb la pachetul de 5$. Quote
albertynos Posted February 1, 2015 Author Report Posted February 1, 2015 E vorba de ceva ce nu mai am nevoie si se vrea a vinde, nu despre care e mai bun. Quote