PickWick Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 (edited) dsoto1472@gmail.com:ningen72*valabil pana pe 24 februarie Edited February 2, 2015 by PickWick 1
nally162000 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 "tapanoase si pe viata" asta vrem, dar nu numai VPN-uri: ))
PickWick Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 ''tapanoase'' - figura de stil
BalauruPutos Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 ''tapanoase'' - figura de stilasta-i figura de stil ? sa-mi bag pula. ne arunci o mizerie de vpn si pe urma vrei sa ne vinzi alte cacaturi. pe viata ?se muta hackforums pe rst ? si daca dispar aia de pe piata ? eu l-am cumparat pe viata... ok, fa-mi un pret bun la doublevpn PRIN PM cum ziceti voi.si editeaza-ti si tu postu ala, zici ca vinzi blugi de la turci.
PickWick Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 (edited) asta-i figura de stil ? sa-mi bag pula. ne arunci o mizerie de vpn si pe urma vrei sa ne vinzi alte cacaturi. pe viata ?se muta hackforums pe rst ? si daca dispar aia de pe piata ? eu l-am cumparat pe viata... ok, fa-mi un pret bun la doublevpn PRIN PM cum ziceti voi.si editeaza-ti si tu postu ala, zici ca vinzi blugi de la turci.daca te supara ceva , inchide-ti pc-ul ,ia o gura de aer , linisteste-te si dupa revin-o si vorbind respectuos...\EDIT: l-am editat ca sa nu mai para ca vand ceva...ca la ceva moca lumea mai face si mofturi Edited February 2, 2015 by PickWick
BalauruPutos Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 daca te supara ceva , inchide-ti pc-ul ,ia o gura de aer , linisteste-te si dupa revin-o si vorbind respectuos...\EDIT: l-am editat ca sa nu mai para ca vand ceva...ca la ceva moca lumea mai face si mosturi fute-ma tu la icre...
dany_love Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Salut @PickWick.Cineva a schimbat parola ca de obicei,contul fiind nefunctionat acum.Ai cumva alt cont?,Si daca ai imi poti da PM cu el?Mersi frumos.