Sufar.Star Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 (edited) Salut,Vreau sa dezvolt un site prin care sa comercialiez diverse (lectii, tutoriale, etc) online, iar plata sa fie facuta prin sms payment. As vrea sa stiu parerea voastra despre siteurile care ofera acest serviciu ( ex zaypay, icepay ). Ma intereseaza cele din strainatate, nu din Romania.Ideal ar fi ca retragerea banilor sa se poata face printr-un serviciu online (paypal, payoneer). Astept un sfat de la voi, sigur ati folosit in activitatea voastra asa ceva Multumesc. Edited February 3, 2015 by Sufar.Star Quote
ZeroDoi Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Toate sunt bune, problema este la comisioane, ce comisioane au aia la 1euro de exemplu ? Quote
Sufar.Star Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Depinde mult de tara din care se trimit sms-urile. Dar oricum majoritatea, la 1 euro, iti dau cam 20 centi. Asta din ce am vazut eu pana acum. Sper sa fie cineva pe aici care sa lucreze cu asa ceva si sa imi ofere o alternativa buna Quote
AsalT Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 De ce n-ai face asta folosind o retea CPA? Quote
Sufar.Star Posted February 4, 2015 Author Report Posted February 4, 2015 Am studiat mai atent piata, probabil o sa aleg CPD.Ma gandeam ca ar exista o retea sms pay care sa imi aduca venituri mai bune, in special pentru actiuni din sua. Quote