Jump to content

Sufar.Star

Active Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Reputation

18 Good

About Sufar.Star

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 02/03/1990

Converted

 • Location
  ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutari, Am o mare rugaminte la voi. Am nevoie de cartea Tratat teoretic si practic de executare silita ( https://www.google.ro/search?q=tratat+de+executare+silita&espv=2&biw=1143&bih=856&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4vZOsr7_JAhVI_A4KHSxvDFgQ_AUIBigB#imgrc=XN64eVkrn0kjxM%3A ) Cartea, in format fizic, costa cam 400 ron. Eu nu am nevoie de ea in format fizic si m-ar ajuta daca vreunul din voi cunoasteti vreun link de unde as putea descarca aceasta carte. Multumesc
 2. Sufar.Star

  FREE BTC

  pm si mie, te rog
 3. Chiar cautam asta, eram curios despre ce vorba. Multumesc!
 4. Hello, Pentru a obtine un domeniu .xyz gratuit, pe o perioada de 1 an, accesati linkul de mai jos : https://cpanel.hostinger.co.uk/ Va inregistrati, confirmati inregistrarea pe e-mail, iar apoi in dreapta sus accesati sectiunea Domains -> New domains registration Succes!
 5. Online Credit Card Generator Sa nu mai existe problema cu cardul, eu am testat cu cc de aici si a mers brici.
 6. Hello, https://go.college/ Pentru inregistrare cc puteti folosi un generator online, eu am incercat si am primit domeniul.
 7. Vad ca a mers, felicitari!
 8. Salutari, Puteti obtine un domeniu .org GRATUIT, pentru o perioada de 1 an, respectand urmatorii pasi : 1. Va inregistrati pe site-ul Buy Web Hosting Services and Domain Name - OnlineTroubleShooters 2. Dupa primirea e-mailului de confirmare, trimiteti un reply in care specificati domeniul .org pe care doriti sa il inregistrati + voucherul FREEORG 3. Se va deschide un ticket, dupa cateva minute/ zeci de minute, veti primi confirmarea pe e-mail ca domeniul a fost inregistrat. Succes! Info : nu accepta porn.
 9. yonutz_skumpiku22@yahoo.com yonutz_smecherik@yahoo.com De firma? Really?
 10. au introdus din nou promotia, acum merge sa inregistrezi.
 11. Mersi, e de ajutor Oferta valabila si pentru domeniile .webcam : Register Webcam code MegaPixel
×
×
 • Create New...