bahaosistu Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Sunt interesat de un keylogger pentru android care se instaleaza remote... adica sa ii trimit si cand la deschis sa se instaleze automat. Nu am nevoie de keylogger care trebuie sa am acces la telefon. Multumesc! Quote
albertynos Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Nu am nevoie de keylogger care trebuie sa am acces la telefon.Poate's eu mai in urma cu stirile da nu exista asa ceva, poate vorbesti de RAT.Iar keylogger pe android este, da nustiu eu de vreo unu care sa se instaleze remote....ci doar fizic/manual. Quote
Elohim Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Poate's eu mai in urma cu stirile da nu exista asa ceva, poate vorbesti de RATExista de toate si pt androidul ala, din 10 aplicatii ti-ai luat 15 virusei MINIM. Quote
albertynos Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Nu's batut in cap, nu zic ca nu exista ci ca nustiu de un KEYLOGGER - pentru orice platforma - prin intermediul caruia sa controlezi remote vreun dispozitiv...Keyloggerul e keylogger, Rat-urile sunt alceva....Suntem in 2015, ma pastrez open-mind totusi Quote