microbu Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Am 2 modele de butoane si vreau sa stiu mai multe pareri:View image: indexPrimul "Aplica Acum" si al doilea mai jos putin "Continua".Care vi se pare ca merge cel mai bine cu design-ul respectiv.Ms Quote
quadxenon Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Asa se face reclama mai nou? Nu oricum il lasi pe ala care iti place tie? Quote
microbu Posted February 6, 2015 Author Report Posted February 6, 2015 Desteptaciunea "offtopic".PS:daca ai pareri bine, daca nu iar bine dar nu deranja. Quote
Farmacie Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Comunitatea asta a devenit deviantart si nu stiam eu? Quote
mundy. Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Comunitatea asta a devenit deviantart si nu stiam eu?Cam asa ceva.. Quote
Open Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 +1Mie mai mult imi place domnisoara din poza! Quote
microbu Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 (edited) Pt cei care comenteaza pe langa si pt cei care nu stiu in ce categorie se afla.. va aduc la cunostinta ca pot/puteti posta orice chestie si legata de design. Daca nu stiati, va zic eu.. ca pe viitor sa nu mai postati aiurea.. doar sa faceti postari. Si rog sa se inchida topicul.. deja sunt coplesit de atata desteptaciune. Edited February 7, 2015 by microbu Quote
Alyn Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Design oribil, butonul "Continua" arata mai bine Quote
zonamea Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 E mai fain butonu CONTINUA pur si simplu ptr. ca nu este in doua culori cum e cel APLICA ACUM, asa ar trebui sa faci si unde ai meniul, bara aia, pentru ca ti se vede rau scrisu e naspa Quote
FaramirSV Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 "Investim in tine" oribil tot designul,dar nu-i problema,pe batranei ii atrage. Quote