Jump to content

siur

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by siur

  1. film-onlinesubtitrat.com Am reclame de la popads, poptm si adnow. Site-ul face in medie cam $2/zi. Host-ul e 10$/luna. Astept oferte, vreau sa-l vand rapid. Accept paypal sau btc. Trafic de la inceputul anului:
  2. siur

    Vand site

    Trimite-mi si mie un PM cu site-ul. Ms.
  3. trimite-mi si mie un PM. mersi
  4. siur

    Site in HTML

    Recomand ^^
  5. siur

    Vand site.

    Salut, Vand Comunitate.org | Blog despre stiri, noutati, si orice merita sa fie distribuit mai departe. cu host-ul si domeniul pe un an. Din cate stiu mai are vreo 10 luni. Pot da si pagina de facebook eventual, are vreo 200 like-uri. Vand pe btc sau eventual paypal. // Edit. Vandut.
  6. Daca n-ai rezolvat da-mi un PM. Mersi.
  7. siur

    Salut

    Salut.
  8. Nu am venit sa ma plang, doar sa va atentionez. Am vazut ca avea omu' un numar decent de post-uri, like-uri, etc. El a postat primul ca vrea btc to paypal, nu stiu, zic si eu... Dar oricum, am invatat ceva totusi, banii.. se mai fac..
  9. View image: asdf Aici am trimis: https://blockchain.info/address/1BS8SEm7pPPPtjKAd7nnFCe57deenM4QHt
  10. Utilizatorul @CarryOn care "cumpara" bitcoin: https://rstforums.com/forum/102725-cumpar-bitcoin-ofer-paypal.rst#post639371 este un tepar, i-am trimis 30$ bitcoin si a disparut.. ca Elodia. Nu mai raspunde la mesaje, etc.. Eventual un admin sa ii dea ban ca sa nu mai prosteasca lumea in continuare.
  11. "Aerosol, Kronzy liked this post" lol?
  12. Pian, ping pong.
  13. Dupa cum spune si titlul, cumpar like-uri pentru o pagina de facebook, doar persoane din Romania. Platesc cu Bitcoin. Pentru mai multe detalii pm.
  14. Recomand, de incredere.
  15. 127hAnQcX8vHKioGwy2vcXnaRh5wdziFjo Mersi.
  16. Cum se mai sparge un cont de facebook in 2015? La fel ca in 2014.
  17. for(int i=0; i<strlen(denumire_sir); i++) { if(denumire_sir!='a' && denumire_sir!='e' && denumire_sir!='i' && denumire_sir!='o' && denumire_sir!='u') cout<<denumire_sir; } dupa ce intelegi asta foloseste strchr.
  18. Prima concurenta de la Romanii au talent 2015 daca nu ma insel.
×
×
  • Create New...