Oli_Claudiu Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Salutare utilizatori RST am si eu o intrebare si anume cum as putea sa aflu ceva date de la doua hotspot-uri care sunt deja deschise dar nu se stie pentru cat timp si vreau sa am un as in maneca in caz ca se intampla sa puna parole la ele propietarii?P.S. Ma gandeam ca poate daca fac rost de PIN dinainte o sa-mi fie de ajutor mai tarziu. Quote
Oli_Claudiu Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 Toate bune, m-am gandit si eu la reaver dar daca dezactiveaza WPS-ul dupa ce pune parola mai pot folosi PIN-ul obtinut? Quote
Bit-ul Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Toate bune, m-am gandit si eu la reaver dar daca dezactiveaza WPS-ul dupa ce pune parola mai pot folosi PIN-ul obtinut?Daca nu este activat WPS, nu mai ai unde sa bagi PIN. Quote
Oli_Claudiu Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Daca nu este activat WPS, nu mai ai unde sa bagi PIN.Acum vedem ce o mai fi pe viitor ca vorba aia traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, multumesc pentru ajutor sanatate. Quote
Flesh Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Daca afli pinul si pune parola pe accea retea dupa iti e mai usor sa gasesti porola asta numai in cazul in care nu schimba pinul reaver -i mon0 -b bssid -p (aici pui pinu) -vv Quote
Oli_Claudiu Posted February 10, 2015 Author Report Posted February 10, 2015 Poate reusesc sa-l fac sa creada ca merge mai bine netul daca il imparte cu mine. Quote