DaFucK1234 Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) Buna ziua stimati utilizatori azi vin si eu cu un hack cel putin foarte folosit wall !!! Pentru Steam Poti juca EAC on fara sa fii depistat si banat Si eu il folosesc nu am de ce sa ma ascund caci pana la urma nu ii jucator de Counter Strike care sa nu fii folosit cod niciodata in viata lui ! hxxp://www.girlshare.ro/34433234 Bucurativa de el pentru nelamuriri sau probleme tehnice contactatima la adresa de mail steam.vanzare@yahoo.com Multumesc frumos o zii buna ! Edited February 9, 2015 by TheTime
k0k0 Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 de ce nu ai pus si un virus scan?https://www.metascan-online.com/en/scanresult/file/ee4eec254ede41e895e04c677691ca61sigur nu ai folosit un binder ca sa unesi keylogger cu programul initial? @aelius baieti scuzati deranjul dar sunt nedumerit!EDIT: l-am deschis intr-o masina virtuala si se executa tot felu de executabile cu nume dubioase+ ca da eroare....Clar keylogger 1
wildchild Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Înc? unul ce vrea s? vând? frunze la gr?dinari.LE: M? bucur c? v-a?i creat obiceiul de a fi mai suspicio?i odat? intra?i pe t?râmul infosec-ului, ?i nu da?i dublu click pe orice exe care promite s? v? fac? faimo?i.Dovada c? forumul nu e sus degeaba ?i chiar dac? unul din 100 se de?teapt?, e o statistic? bun? pe termen lung.
Usr6 Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 manu777.net76.net/index.phpmantwhouse.no-ip.info :84 // posibil ca domeniul sa fie sub controlul celor de la microsoft