Nytro Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Ce browser folositi ? De ce el si nu altul ? Personal folosesc IE7 si am avut ceva probleme ... Cu logarea pe unele site-uri , pe unele nu imi pot face cont , dar pe Mozilla merge perfect . Quote
AhEaD Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Mozilla, un motiv, transparenta la png`uri alt motiv, add-ons Quote
Guest Kenpachi Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 iexplorerdin lejeritate/obisnuinta Quote
alcol Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Cand umblu pe net folosesc Mozzila,da` cand am nevoie de modificare a unei surse sau ceva,folosesc Opera pt. ca la Mozzila nu merge.Stiti cumva daca e de la browser sau e de la mine??? Quote
moubik Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 firefox + addon-uri + lejeritate in testarea aplicatiilor web+ vizualizarea headerelor si injectare usoara in ele+ sincronizarea parolelor, a history-ului intre mai multe pc-uri- adaosul mare de addon-uri (24 acasa) face ca firefox sa aiba hang-uri destul de dese si viteza mult mai scazuta decat la celelalte browseretotusi folosesc ie, opera si prism in functie de ce am nevoie. Quote
katmai Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Opera nu stiu de ce draqu mai exista ca ii de tot CACATU,personal folosesc Firefox si Safari,de ce Firefox?din lejeritate si ca webdeveloper firebug face minune,deci si pentru addon-uri,Safari de ce?intreabal pe sefu meu..@AhEaDTransparenta la png poti sa ai si pe IE6 cu css hacks(dar nu ai sa mai ai valid Css) sau cu Javascript.. Quote
termopanu Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Folosesc termopanu`s browser. Quote
Flash85 Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 imi place despre tine...folosesc mozilla deoarece :1.addons (greasemonkey e piesa rau - userscripts.or)2. mai usor de folosit (mai rapid) Quote
Nytro Posted February 29, 2008 Author Report Posted February 29, 2008 Citisem undeva de o eventuala aparitie IE 8 ? Va putea concura cu Mozilla 3 ? Sau Mozilla 3 va putea concura cu IE 8 ? Quote