Guest Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) Acum 10 minute primesc un pm amuzant Cand nu are ce sa faca da pm asa aiurea Aici e rstforums.com ma nu e hf Edited February 9, 2015 by NETGEAR Quote
Aerosol Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 (edited) Nu inteleg ce rost are postul dar vezi ca am auzit toti de inspect element Daca vrei sa te bage cineva in seama fiindca te simti ca un nimic puteai sa zici ca te bagam! @NETGEAR pardon, scuze ca te-am jignit ai folosit paint, habar ai de inspect element! #Cu dedicatie pentru toti "fanii" mei care au grija sa ma sarute in locul ce nu iese soarelede fiecare data cand au sansa.Si inca un citat: "Uite, zbor peste târfe ?i p?rerile lor! "Versuri B.U.G. Mafia - Ti-o Dau La Muie Edited February 14, 2015 by Aerosol Quote
MazaBoY Posted February 11, 2015 Report Posted February 11, 2015 (edited) Eu cred ca @Aerosol se iubesc tare mult.Prea mult se ciondanesc aici pe forum.Ce iubire frumoasa s-a format aici pe forum :X) Edited February 11, 2015 by MazaBoY update Quote
haked Posted February 15, 2015 Report Posted February 15, 2015 Nimic nu s-a schimbat aceasi virginii tristi! 1 Quote