Vhaerun Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Video-ul poate fi gasit AICI .Stiu ca titlul suna cam ciudat ,dar exact despre asta e vorba Dupa ce veti viziona tutorialul asta , chiar daca nu stii sa programezi in perl , o sa stii sa iti faci un web bot ( nu chiar , dar na ) . Vestea cea buna e pt cei care chiar stiu perl : nu o sa mai pierdeti timp cautand dupa form-uri si field-uri , si o sa va puteti concentra asupra chestiilor mai importante din scripturile voastre .Folosirea modulelor HTTP::Proxy si HTTP::Recorder face acest lucru posibil , si mi se pare o chestie folositoare . Modulul Recorder nu am apucat sa il testez pe Linux , dar sunt sigur ca merge . In schimb , desi am lucrat cu HTTP::Proxy mai demult ( pe Linux ) , pe Windows mie imi face figuri , si moare uneori .Oricum , aceste module se folosesc la generarea de cod , si nu la navigarea propriu-zisa .Cred ca asta e ultimul tutorial despre boti web care il fac , pentru ca pana acum ar trebui sa stiti deja cum sa faceti orice Quote