CODEX Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Buna daca nu am postat unde trebuie sa ma scuzati va rog sunt nou pe aici !Am nevoie de un program in care pot face siteuri de tip flash ! Sau cum se numeste ca il iau eu de pe dc Va multumesc mult !PS: Ma scuzati daca a mai fost postat acest lucru ! Quote
cata.hacker Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 alt program este Flash Effect Maker .faci siteuri usor cu elsper sati fie de folos Quote
Cartus_C Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Este cel mai simplu flash site builder cu care am lucrat.Baftahttp://rapidshare.com/files/96171014/A4Desk_Fully_REGISTERED.rar Quote
Danielle Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 poti sa folosesti toate aceste programe pe care le-au recomandat baieti si sunt multe altele..din punctul meu de vedere ar fii bine sa incerci pe toate si sa intrebi si parerea altora pentru ca cu unele dintre ele se lucreaza mai greu iar altele mai usor ..si asta depinde si de profesionalismul la care vrei sa te adaptezi .. Quote