Jump to content
TheOne

MWC 2015: G DATA lanseaza un serviciu impenetrabil de mesagerie mobila

Recommended Posts

fdet5f.png

Una dintre cele mai frecvent utilizate functii ale smartphone-urilor este mesageria. O comunicare privata trebuie sa ramana privata, iar comunicarea in interes de servici nu trebuie sa fie, in nicio imprejurare, interceptata; sub aceasta deviza G DATA prezinta noua sa aplicatie Secure Messaging la Mobile World Congress 2015 din Barcelona. G DATA SECURE CHAT ofera securitate extrema, text multi-criptat si comunicare chat – si totodata, garanteaza transferul securizat de fisiere media, de exemplu transferul de fotografii. G DATA se bazeaza pe protocolul securizat Axolotl, care a fost initiat de TextSecure si care are deja peste 10 milioane de utilizatori din intreaga lume. G Data prezinta si alte repere la Barcelona: INTERNET SECURITY pentru Android si Mobile Device Management. Companiile isi pot pastra smartphone-urile si tabletele in siguranta, oriunde in lume, datorita solutiei mobile de securitate “Made in Germany”. G DATA va expune la Mobile World Congress 2015 de la Barcelona in Pavilionul 6, Standul 6B40, in perioada 2- 5 martie 2015.

“Protectia comunicatiilor mobile si integrarea dispozitivelor mobile in concepte de securitate la nivel de companie devin din ce in ce mai importante pentru companii. G DATA se pozitioneaz? ca un lider in tehnologie in acest sector si ca furnizor de solutii de securitate IT complete,” spune Walter Schumann, CSO G DATA Software AG. Protejarea mesajelor, datelor si comunicatiilor de voce impotriva atacatorilor cibernetici, sustragerilor neautorizate de date si atacurilor spyware este provocarea majora a viitorului.” Cu SECURE CHAT oferim utilizatorilor de smartphone-uri si tablete o aplicatie usor de utilizat, care cripteaza, extrem de eficient, mesageria mobila, si astfel, ofera o protectie eficient impotriva accesului tertilor.”

O versiune gratuita a aplicatiei G DATA SECURE CHAT, cu capacitati complete de criptare text, comunicare prin chat si trimiteri de imagini, va fi disponibila pe site-ul G DATA si in Google Play Store din aprilie 2015.

Comunica in siguranta, fara restrictii

Protocolul Axolotl permite utilizatorilor sa comunice cu un nivel ridicat de criptare, indiferent de aplicatia de mesagerie folosita. Datorita procesului de criptare bazat pe curbe eliptice, acest protocol este considerat pe plan international ca fiind extrem de sigur, fiind practic indestructibil.

Singura conditie este de a utiliza o aplicatie care utilizeaza protocolul de criptare, cum ar fi G DATA SECURE CHAT sau TextSecure de la Open Whisper Systems.

G DATA SECURE CHAT pe scurt:

  • Criptare securizata end-to-end pentru chat individual si de grup

  • Un rapid, simplu si mai presus de toate, securizat mod de a trimite imagini si fotografii utilizand criptografia

  • Backup al istoricului pe cardul SD

  • Criptarea prin parola a istoricului

Caracteristici ale versiunii Premium (licenta de G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID este necesara):

  • Filtru antiphishing pentru URL-urile din mesajele de pe chat

  • Filtru pentru mesajele primite si trimise si pentru SMS-uri

  • Capacitatea de a ascunde contactele selectate prin SMS

TRUST IN GERMAN SICHERHEIT

G DATA la Mobile World Congress 2015: Pavilionul 6, Standul 6B40

-> Sursa: MWC 2015: G DATA lanseaza un serviciu impenetrabil de mesagerie mobila

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...