bunnygod Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 SalutSunt un impatimit al it-ului! Acum cateva luni(3-4 luni) am facut un programfoarte simplu .bat in care apasam 1 se deschidea chrome etc si tot asaAcum as dori sa fac un programCare sa aibe asaI tab sus Browse Alt tab Jocurisa pun click pe browse sa se deschida o ferseastra si sa fie mozila chrome cand dau click pe mozilla sa se deschida mozilasi asa si la jocuriMa poate ajuta cineva? Adica gen in ce program sa fac designul si sa pot face si codurile ??Multumesc anticipat:) Quote
carter2408 Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Visual basic sau visual c++ . Quote
bunnygod Posted February 16, 2015 Author Report Posted February 16, 2015 Si ai putea sa ma ajuti cu designul si cu codurile? Quote
EAdrian Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Si ai putea sa ma ajuti cu designul si cu codurile??i tu s? faci ce? Quote
bunnygod Posted February 16, 2015 Author Report Posted February 16, 2015 Sa invat As dori sa invat codurile de baza gen cum e in .bat start mspaint sau start Bine ai venit pe Facebook - conecteaz?-te, înscrie-te sau afl? mai multe Sa fie ceva de genu VA ROG Daca doreste cineva sa ma ajute Quote
sharkyz Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 M-ai pierdut.l tab? L? ok...l tab sus Browse Alt tab Jocuri?Metoda #1:Ok, am intelels...programul se numeste Windows si faci asa:Browse = Start Key si apoi scrii cea ce cauti.Alt tab = Tii apasata tasta Alt si apo apesi tasta TabJocuri, la fel ca la Browse.Metoda #2:Faci folderul Jocuri si pui in el jocuri, apoi in dreapta sus este o casuta de cautare, scrii in ea ce joc cauti.Metoda #3:Folosesti ceva de genu.Metoda #4:Inveti un limbaj de programare: ex. Visual Basic si faci programul singur. Quote
bunnygod Posted February 16, 2015 Author Report Posted February 16, 2015 (edited) Multumesc de ajutor... Dar nu vreau ceva animat! Am o tema ca am practica 1 saptamana la informatica si avem proiect pe toata saptamanasa facem un program de genuAdica Browse|||"""""""""""""""""""""Jocuri------------------------|1. Counter strike |2. Dota21.Chrome |3. Lol=====>Faceboook |4. Steam-----------rstforum |2.Mozilla----->>Facebook----->>Ma poate ajuta cineva sa fac ceva de genu? Edited February 16, 2015 by bunnygod Quote
Bosketar. Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Da-mi un PM in care detalizei putin, saptamana asta as avea ceva timp liber. Quote