Jump to content
TheOne

COMPUTER BILD: G DATA OFERA CLIENTILOR CEA MAI BUNA PROTECTIE PENTRU ONLINE BANKING

Recommended Posts

O solutie de securitate performanta, pentru protectie impotriva programelor digitale malware, fraudelor online si infractorilor cibernetici, face parte din pachetul de baza al oricarui computer. Un lucru la fel de important pentru utilizatori este protectia tranzactiilor de online banking. Computer Bild (numarul 04/2015), cea mai mare revista de IT din Germania, a analizat opt pachete de securitate in cel mai recent test comparativ. Pentru aceasta a colaborat cu laboratoarele de testare independente AV-Test si AV-Comparatives si au fost testate peste 180.000 de programe malware. Rezultatul: G DATA INTERNET SECURITY este liderul de necontestat in materie de protectie pentru online banking. Datorita tehnologiei unice BankGuard, suita de securitate este eficienta, in timp real, chiar si in fata amenintarilor necunoscute. Organizatorii au premiat detectia cuprinzatoare, care a detectat si oprit 99,9 % din toate programele malware – chiar si atunci cand nu a existat o conexiune directa la Internet.

Cea mai buna protectie pentru online banking

“In timpul tranzactiilor de online banking, suita G DATA ofera protectie chiar si atunci cand malware-ul nu poate fi detectat in totalitate. Aceasta monitorizeaz? RAM-ul si previne orice manipulare a datelor de plata. Drept urmare, G DATA este singura companie care a reusit obtinerea unui procentaj de top.” Organizatorii au mai adaugat: “Solutia este ideala pentru perioadele in care sunteti in miscare sau cand acoperirea retelei wireless este slaba: Chiar si fara o conexiune la Internet, software-ul de securitate detecteaza aproape toate programele malware si furnizeaza o protectie exemplara” a fost concluzia Computer Bild in cel mai recent test comparativ in care au fost verificate opt solutii de securitate.

Protectie perfecta: G DATA INTERNET SECURITY

G DATA Internet Security ofera protectie impotriva virusilor si troienilor, pentru computere si date cu caracter personal, si include un firewall eficient. Aceasta inseamna ca utilizatorii de Internet beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva tuturor pericolelor – fie la trimiterea de e-mailuri, la efectuarea operatiunilor online bancare sau surfing pe net.

Caracteristici de top pe scurt:

Cea mai buna protectie impotriva virusilor si altor tipuri de malware

Tehnologia BankGuard pentru online banking in siguranta

Protectie instantanee pentru e-mailuri, inclusiv cu criptare SSL

Protectie AntiExploit impotriva programelor malware ce exploateaza vulnerabilitati din software-urile instalate

Protectie automata AntiKeylogger, protectie in timp real independenta de semnaturile de virusi, fara nicio pierdere de performanta

Protectie impotriva hacking-ului prin intermediul unui firewall sigur

Protectie AntiSpam impotriva reclamelor nedorite si e-mailurilor de tip phishing

Suport tehnic gratuit

-> Sursa: COMPUTER BILD: G DATA OFERA CLIENTILOR CEA MAI BUNA PROTECTIE PENTRU ONLINE BANKING

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...