Active Members dancezar Posted February 23, 2015 Active Members Report Posted February 23, 2015 (edited) Am primit un samsung galaxy ace plus de la un unchi care l-a stricat. Problema e ca a incercat nu stiu ce sa faca sa dea resetare cu setari din fabrica si s-a sters romu avea cyanogen mode. Acuma cand deschid telefonu ramane blocat in CW mode.Am incercat sa iau de pe xda niste romuri pentru acest telefon l-am instalat de pe card cu CW ,instalarea e cu success , dar cand dau restart la telefon ramante tot in CW.Stie cineva ce pot face in cazul asta? Edited February 23, 2015 by danyweb09 1 Quote
.Breacker Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Check: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2619642D?-mi un PM dac? vrei s? te ajut eu. Quote
Active Members dancezar Posted February 23, 2015 Author Active Members Report Posted February 23, 2015 Check: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2619642D?-mi un PM dac? vrei s? te ajut eu.ROM(315 MB): Mod Edit: RemovedL-au sters , chiar si asa am incercat sa instalez destule romuri .zip si nu au mers tot in CW recovery mode ramane nu booteaza roomu.Si ala cica oficial 2.3.6 l-am instalat tot asa ramane . Quote
.Breacker Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Ce model e?S7500 / S7500L? Spune-mi modelul, î?i dau eu rom-ul original ?i te ajut s?-l instalezi cu Odin. Quote
RealDriver Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Salut. Am si eu o problema cu o chinezarie de smartphone (Goophone i5s), nu mai are niciun rom si nici macar recovery (nici in FastBoot nu pot sa-l pun. Am incercat sai pun rom oficial si custom nimic si nici macar recovery nu pot sa il pun. Am incercat cu Flash Tool imi da eroare la orice as incerca. Aveti vreo idee ce as mai putea sa incerc? Scuze daca am postat unde nu trebuia. Multumesc anticipat. Quote
vabogsm Posted February 27, 2015 Report Posted February 27, 2015 E foarte complicat la china phone ai avea nevoie de un box o interfata sau incerca o metoda prin adb (android develober software) prin comenzi in consola si incerci sa pui un bootloader....daca nu directia tomberon sau pe piese! Dar ce sa intamplat cu el? Quote