djeo89 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 incredibil k a aparut asa ceva la jocu asta nenorocit cu rahati de admini,care m.au banat de vreo 1000 de ori pana acu,frate slick am o rugaminte: :wink: am un tovaras care se crede super destept si vreau sa io fac...e cel mai important moment pt mine sa castig la conquiz si sa il bat pe el,daca se poate sa imi trim programelu,k eu knd o sa am bani o sa iti dau 100 pe el,asta e sigur,k am destui,insa trec prin momente dificile.daca esti generos poate ma ajuti...ms anticipat 8) Quote
mazyman07 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 dai edit la post ca te faci de cacat:))cum poti sa te milogesti in halu asta:|ai o atitudinea unui copchil de 12 ani PS: dak nu cumva atatia ai:))) Quote
AhEaD Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ratat,si cam de ce ai postat la "Anunturi importante si regulile forumului" ?Meriti cel putin 1 ban ! Vad ca esti obisnuit sa le primesti ! Quote
mazyman07 Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Asa este ... vb lui AheAd Ahead lasami te rog un pm cu idul tau:) mercy anticipat; Quote